Her kan du stemme på de 5 nominerede i kategorien "Årets barselstilbud" til Børn i byen Prisen 2022.

Et sted eller en aktivitet, der tilbyder forældre på barsel aktiviteter eller omgivelser, der er skræddersyet til lige netop denne målgruppes behov.

Afstemningen er lukket

Spændingen forløses den 5. november, hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Designmuseum Danmark - og afsløres her på Børn i byen.

 

Littlehouse

LITTLE HOUSE
Little House har lokaler på både Østerbro, Amager og i Valby. Medlemshusene har både seje indendørs legeområder, gode caféer og et stort udvalg af hold, aktiviteter og events til barslende og familier med små børn. Det er muligt at vælge mellem forskellige medlemskaber, så det passer til den enkelte families behov.

BØRNEBOBLEN
Børneboblen er et hyggeligt mødested for gravide, barslende og forældre med børn i alderen 0-10 år. Børneboblen inviterer til hygge og samvær med andre babyer og deres mødre/fædre på barsel. Det er også muligt at deltage i aktiviteter som rytmik, babymassage, foredrag, tumletid og meget mere.

SPILLEBILLEN
Spillebillen er en privat musikskole i Indre By, som drives af Karen Marie Bille. Spillebillen tilbyder både rytmik, musik, tumlastik og koncerter for børn og deres voksne. Deruodver har Spillebillen en webshop med et bredt udvalg af motorisk legetøj og små rytmikinstrumenter.


MUSIKSANSERIET

Malene Kjærgaard står bag Musiksanseriet, som tilbyder alt fra børnekoncerter til babyrytmik. Musiksanseriets koncerter består af babyblues, lækre ørehængere, råswingende dansehits og afslappende lyttesange. Også på Instagram har Malene skabt et stækrt musikalsk univers med mere en 12.000 følgere.

Barselsbreak
BARSELSBREAK
BarselsBreak er et helt særligt event for dem på barsel, som afholdes i Nordisk Films biografer. Her kan barslende komme og høre spændende oplæg og få inspiration til aktiv leg med deres børn. Konceptet er et samarbejde mellem bObles og andre skiftende børnebrands.

 

 

OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat. Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

 

Stem på de nominerede i de øvrige kategorier

 

Ud over "Årets barselstilbud" kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier:

★ Årets ildsjæl
★ Årets influencer
Årets forlystelsespark
★ Årets børnekulturpersonlighed
★ Årets online underholdning
 Årets børnevenlige spisested
★ Årets børneteater
★ Årets museum
★ Årets brand: Tøj/sko
★ Årets brand: Interiør/babyudstyr
★ Årets bæredygtige initiativ
★ Årets actionoplevelse
★ Årets dyrepark
Årets børnevenlige ferie
Årets familieabonnement
★ Årets børnevenlige i Aarhus

 

 

Prisen 2022