Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "Årets bæredygtige initiativ"

Fill out my online form.

Årets bæredygtige initiativ arbejder målrettet mod en bedre, grønnere og mere klimavenlig verden – og forsøger ihærdigt at inspirere børnefamilierne til at leve mere bæredygtigt.

De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herDer kan stemmes frem til den 21. oktober kl. 16, hvor afstemningen lukker. Spændingen forløses den 25. oktober, hvor prisen overrækkes til den store prisfest i Tivolis Axelborg - og afsløres her på Børn i byen. 

 


 


Børneloppen
Over hele landet kan I shoppe brugt børnetøj, babyudstyr og legetøj hos Børneloppen, hvor private standlejere sælger ud fra gemmerne, og giver aflagte sager nyt liv. 


Reshopper
Reshopper er en app, som gør det nemt for børnefamilier at både købe og sælge brugt tøj, udstyr og legetøj hjemme fra sofaen. Se, hvad folk i jeres nærområde har til salg, og brug søgefunktionen for hurtigt at finde frem til det, I søger. 


Naturebaby
Der bliver shoppet en masse, når familien udvides, og hos Naturebaby kan det gøres med god samvittighed og ro i maven. De forhandler alt fra tøj og tekstiler til barnevogne og legetøj, som altsammen er nøje udvalgt og økologisk. 


Simple Feast
Det er Simple Feasts mission at lette indkøb og madlavning, uden at gå på kompromis med kvalitet og bæredygtighed. De tilbyder forskellige pakkeløsninger med familievenlige, økologiske og plantebaserede måltider, der nemt kan tilberedes på rekordtid. 


Too Good To Go
I et forsøg på at stoppe madspild, gør Too Good To Go det muligt at købe rester fra lokale restauranter, caféer, bagerier og lignende. Her får I meget for pengene, og redder noget mad, der ellers bare var blevet smidt ud ved lukketid. 

 

Fotos: 1) Børneloppen 2) Reshopper 3) Naturebaby 4) Simple Feast 5) Too Good To Go
OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat. Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier


Ud over Årets bæredygtige initiativ kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier:

Årets ildsjæl
Årets influencer
Årets forlystelsespark
Årets børnekulturpersonlighed
Årets familieapp
Årets børneevent
Årets børnevenlige spisested
Årets isbar
Årets børneteater
Årets museum
Årets brand: Tøj/sko
Årets brand: Interiør/babyudstyr
Årets børnevenlige i Aarhus
Årets actionoplevelse
★ Årets dyrepark