Aarhus lokker med bunkevis af børnevenlige oplevelser for de allermindste. Vi guider til de allerbedste, så du og din guldklump kan komme ud og opleve.

Indeholder annonce


1. Ta' på regnbuetur på ARoS

Annonce

Lad familiens yngste gå en tur i ARoS' ikoniske kunstværk "You'r rainbow panorama", hvor store som små kan opleve en sand sansevandring gennem det cirkulære panorama-forløb i alle regnbuens farver, og samtidig nyde udsigten over byen. ARoS afholder familieværksteder, babyevents og workshops - tjek museets aktuelle udstillinger her.

Husk! Du får 20% rabat på årskort hos ARoS med Børn i byen Klubben


2. Forestillinger for de små i Musikhuset

Annonce

Musikhuset Aarhus har bunkevis af fine, særlige og skægge forestillinger og koncerter for de små - tjek deres kalender, og få booket billet, så I kan gå og glæde jer til en stor oplevelse.

Tjek f.eks:

Rejsen til månen  den 22. marts

Cirkeline og Coco rejser til Afrika den 12. april

Børnekoncert med Sille og Palle den 24. maj

Familieddans og teater den 28. marts og den 28. april

Se alle Musikhusets events lige her

3. Tid til legeplads 

Aarhus bugner af lækre legepladser - kom afsted ud i foråret og gyng, rutsj og leg. Giv de allermindste en god start på legepladslivet og sæt kurs mod legepladser, der inviterer poderne til sjov med blødt underlag, sansegynger og meget mere.

LÆS OGSÅ: De 5 småbørnslegepladser og De 5 fede legepladser i Aarhus.


4. Forårstur i Botanisk Have

Skyd foråret i gang med en tur i Aarhus' smukke Botaniske Have, hvor roen sænker sig og planterne spirer - de små i familien vil nyde at udforske haven. Husk også at smutte forbi væksthusene, hvor I kan gå på opdagelse i fire forskellige klimazoner. I plantesamlingerne kan I støde på små fortællinger om naturens rigdom og indflydelse på vores hverdag.

Tip! Prøv også havens nye, lækre 3000 m2 store legeplads, som vil være et hit hos de små.


5. Events, bøger & leg på DOKK1

På DOKK1 er der masser af sjov for byens mindste poder. Lån en stak billedbøger med hjem til sofaen i det hyggelige bibliotek, leg i stedets fine legeområder med madrasser og sanselegetøj for de allermindste eller tag en rutsjetur på DOKK1's smukke legeplads Kloden. Kulturhuset afholder tit gratis events for de mindste lige fra film for de yngste og familieyoga til børnekoncerter og Fars legestue. 

Tjek DOKK1's forårsprogram lige her

 

Fotos: 1) ARoS - Lise Balsby 2) Musikhuset Aarhus 3) Katrine Hemmingsen 4) Sciencemuseerne 5) DOKK1