Børnebiffen i Cinemateket viser hver onsdag-søndag sjove, skæve og tankevækkende film for de 3-7-årige filmelskere, deres forældre og pædagoger. Tjek Børn i byens 5 favoritter i september måned lige her.

ANNONCE I SAMARBEJDE MED FILMINSTITUTTET

Børnebiffen

Børnebiffen er Cinematekets biograf for børn, som viser filmpakker á 4-6 film, der i alt varer ca. 45 minutter. Her udvælges kvalitetsfilm med indhold og varighed, som er nøje afstemt i forhold til børnenes alder. På Børn i byen redaktionen har vi alle haft vores små børn med i Børnebiffen, og vi er topbegejstrede for konceptet. Her føler man sig virkelig velkommen. Stemningen er uhøjtidelig, samtidig med at kvaliteten er i top! Omgivelserne er lækre og man ved, at filmene, der vises, både er ordentlige og "overkommelige" for små børn, der måske ikke har tålmodigheden til en almindelig biograf-spillefilm. 
Derfor har Børn i byen indgået et samarbejde med Cinemateket, hvor vi udvælger 5 favoritter fra månedens program i Børnebiffen. De kommer her.

Vitello tigger en masse slik

Vitello synes, at det er vildt uretfærdigt, at det kun er slikdag om fredagen. Derfor klæder han sig uhyggeligt ud og laver en ekstra Halloween, så han kan få slik på alle ikke-slikdagene. Hvordan mon det går?

Filmen er en del af Børnebiffen 4-6 år

På tur med far - del 4 - Papbilen får vinger

Hvad er at foretrække; Myg eller tæger? Spørgsmålet er bare én af de ting, Iris og hendes far taler om, når de kører i bil. I Papabilen har de to nemlig et helt særligt fantasirum, hvor de kan snakke om alle de hemmeligheder, de har lyst til.

Filmen er en del af Børnebiffen 3-5 år

Tigre og tatoveringer

Maj er forældreløs, og bor hos sin onkel Sonny. Sonny er tatovør, og en dag kommer Maj til at tatovere alfer, nisser og prinsesser på ryggen af en barsk fyr fra den lokale motorcykelklub. Maj og Sonny flygter ud af byen!

Filmen er en del af Børnebiffen 5-7 år

Stensuppe

Der er et madprogram i tv, men da elektriciteten går, beslutter elefanten sig for at invitere alle dyrene til suppe på byens torv. Han smider en sten i en stor gryde med vand, og de andre dyr kommer med grøntsager til suppen, selvom de plejer at være bange for hinanden. 

Filmen er en del af Børnebiffen 4-6 år

Prik og Plet kigger på stjerner

Prik og Plet kigger på himlens glitrende, store og bittesmå stjerner gennem en kikkert. Efter et meteornedslag møder de et væsen, som måske har set stjernerne meget tæt på!

Filmen er en del af Børnebiffen 3-5 år

 

Om Børnebiffen:
I Børnebiffen er filmenes varighed og indhold nøje afstemt, så de passer til børnenes alder. Børnebiffen er for både institutioner og private. Når filmen er slut, er I meget velkomne til at spise jeres madpakker i Asta Bar i Cinematekets kælder. Her finder I borde og stole - også i børnehøjde, så ungerne i ro og mag kan stille sulten, inden turen går hjemad igen. Caféen i foyeren har åben i hverdage dage fra kl. 9 og i weekender fra 10.30, og byder på økologisk morgenmad, sandwich, kage, kaffe mv.

★ Billetter til Børnebiffen bestilles via Cinematekets billetbestilling på telefon 3374 3412.
★ Børnebiffen er gratis for alle gæster i hverdagene, og koster 30 kr. i weekender og ferier.

HUSK: Børn i byen medlemmer sparer 50% på Børnebiffen i Cinemateket.

Fotos: 1) Vitello tigger en masse slik: Dorte Bengtson 2) På tur med far - del 4 - Papabilen får vinger: Laurits Munch-Petersen 3) Tigre og tatoveringer: Karla Bengtsson 4) Stensuppe: Clementine Robach 5) Prik og Plet kigger på stjerner: Lotta Geffenblad og Uzi Geffenblad