Kombinér cafébesøget med solskin og plads til armbevægelser - det vil ungerne sætte pris på! Vi giver jer her 5 københavnske cafeer med uderum. 

8talletCafé 8tallet

8tallet er et bolig- og erhversbyggeri beliggende i Ørestad. Bygningen er designet af Bjarke Ingels, og ligger på kanten af fælledens fredede uendelighed. Her finder I også Café 8tallet, som måske har byens bedste udsigt! Verdensarkitektur, natur, himmel og horisont - det fås næsten ikke bedre. Stedet serverer brunch, smørrebrød samt enkelte klassikere som f.eks. cæsar-salat. Ungerne kan også få en burger med agurk, fritter og ketchup eller fiskefrikadelle med agurk, fritter og remoulade - begge til 80 kr. pr. stk. Læs mere HER.

VæksthusetVæksthusets Café

Væksthusets Café i Landbohøjskolens Have er en skøn, rolig oase midt i byen. Stedet kan varmt anbefales til familier og forældre på barsel, da der er ro og god plads. Her sidder man midt i den smukke have omgivet af store træer og blomster. Menukortet er simpelt - det er ikke den store gourmetoplevelse, men priserne er rimlige. Bemærk at cafeen ikke har toilet, men der er adgang til toilet et par minutters gågang væk. Læs mere HER.

ToldbodenToldboden

Lad ungerne mærke den maritime stemning, når I besøger den gamle færgeterminal i Københavns havn. Her er skønt uderum og udsigt til både havn og Operaen. På Toldboden kan I bl.a. spise lækker brunch i weekenden, og gå på opdagelse i menuen alle ugens dage. Smag f.eks. stedets fish 'n' chips eller bbq spareribs. Læs mere HER.

TraktørstedetTraktørstedet

Traktørstedet ligger i Naturpark Amager, og har den skønneste udsigt over Fælleden. Her er der plads til leg og masser af spændende naturaktiviteter, som kan kombineres med cafébesøget. Stedet serverer lækker mad til overkommelige priser, heriblandt burgere, frokostbrædder, kaffe, kage med mere. Menukortet er enkelt, og er lavet af lokale råvarer - f.eks. er burgerens oksekød fra fælledkøer. Læs mere HER.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Dane in Finland (@cssundling) den

Cafe Sylten

Tag på udflugt til dejlige Dragør - og glæd jer til ægte sommerhusstemning, når I rammer Cafe Sylten, som ligger midt på stranden med smuk natur og udsigt til havet. Fra cafeen er der frit udsyn fra de store vinduer, så ungerne kan lege, imens I nyder cafeens lækkerier, som byder på skøn brunch, frokost og aftensmad  - cafeen har selvfølgelig også en børnemenu. 

Fotos:

1. Café 8tallet
2. Væksthusets Café / Caroline Meldgaard
3. Toldboden
4. Traktørstedet
5. Instagram