Villads fra Valby har vundet plads i mange danske børns hjerter. Derfor er det med stor glæde, at vi kan meddele, at den første bog om Magda, Villads' pige-pendant, netop er udkommet!

ANNONCE

 

Anne Sofie Hammers utallige bøger om Villads fra Valby pryder børnebiblioteker, boghandlere og børneværelser rundt om i landet. Faktisk er der solgt mere end 200.000 bøger om den kære lille fyr siden 2009, hvor den første bog udkom. 

I Villads fra Valby-bøgerne hører børnene om Villads' mange forsøg på, at leve op til de voksnes uforståelige krav og regler, i en verden der er så stor og umådeligt spændende. Villads minder på mange måder om en moderne version af Astrid Lindgrens populære drengefigur Emil fra Lønneberg, som også har det med at komme galt afsted, i forsøget på at balancere mellem at være en knægt med krudt i og en velopdragen, pligtopfyldende dreng.

LÆS OGSÅ: Boganmeldelse: Villads fra Valbys uhyggelige halloween + Villads fra Valby maler uden for stregerne

Hjemme hos mor får jeg altid sushiI Anne Sofie Hammers nyeste bog Hjemme hos mor får jeg altid sushi, møder vi pigen Magda, som vist også er blevet smittet med et par af Villads' spillopper. 

Magdas forældre er skilt, og hver anden uge bor Magda hos sin far. Det er ikke helt let at flytte mellem to hjem, og det gør altid lidt ondt i maven, når Magda starter ugen et nyt sted. Men det er alligevel ikke kun dårligt at flytte mellem de to forældre. Hjemme hos mor får Magda nemlig altid lov til at sove i morens seng, og de går også altid i biografen om lørdagen, får slik, kæmpe sodavand, spiser sushi og ser gyserfilm til langt over hendes sengetid. "Er det rigtigt?" spørger Magdas far. "Selvfølgelig er det rigtigt", svarer Magda. 

Og så må far jo også lade Magda sove i hans seng, tage i biografen, købe slik, sodavand og sushi og holde Magda i hånden, mens de ser uhyggelig film. 

Hjemme hos mor får jeg altid sushi er kun første bog i en serie om Magda, og allerede til efteråret udkommer næste bog, Magda vil selv bestemme. Bøgerne er illustrerede af Sira Stampe, der med sin specielle tegnestil livliggør historiens karakterer så meget, at det nærmest virker som om de er på vej ud af bogen. 

Villads fra Valby-bøgerne bøgerne kan anbefales til børn fra 4 år og Hjemme hos mor får jeg altid sushi kan anbefales til børn fra 3 år. 


Villads fra Valby
Alderstrin: 4+
Vejl. pris: 99,95 kr.

Hjemme hos mor får jeg altid sushi
Alderstrin: 3+
Vejl. pris: 149,95 kr.
Forlag: Høst & Søn

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.