Hvad skal vi lave, spørger ungerne? Ingen panik - her kommer 3 børnevenlige bud, som ungerne vil elske! Caro guider dig.


Legepladsen Skolemarken - en hemmelig oase

Bag ved Skt. Anna Gade Skole findes Legepladsen Skolemarken. En dejlig oase omgivet af grønne træer og fuglefløjt – midt i byen. Her findes både undulater, høns, påfugle, kaniner og geder på den lækre legeplads med plads til timevis af leg. Tip! På Skt. Anna Gade Skole findes et legeland, hvis der skulle komme en byge. Der er masser af caféer i nærheden og et hyggeligt marked på Ingerslevs Boulevard et par gange om ugen med god kaffe.


Aarhus streetfood – urban stemning

Mexciansk, indisk eller fish & chips – På Aarhus streetfood finder du en stribe lækre madboder – der er garanti for at finde din (og ungernes) livret. Foodmarket ligger i den gamle garage ved Aarhus - garagens rå vægge og det store ovenlysvindue giver en urban og hyggelig stemning. 


Godsbanen – kreativt frirum

Hold øje med Godsbanen - her er plads til kreativitet og der sker altid noget nyt  -udstillinger, workshops og markeder for hele familien. Her kan I skate på den imponerende ”træbowl” eller tage et hvil i den hyggelige cafe Spiselauget med uformel stemning og højt til loftet, god plads til børn og så er maden rigtig god til rimelige priser.