Aarhus har ikke sin egen Zoo, men det er der råd for! Der er masser af oplevelser med dyr at hente når man kører lidt ud i det ganske land. Børn i byen guider til 5 sjove dyreparker for hele familien.

1. Givskud Zoo

Tag hele familien med i Givskud Zoo. Her kan I både se dyrene tæt på fra jeres egen bil, eller fra safaribussen, eller gå på stierne som i en zoologisk have. Det er det eneste sted i Danmark du kan se (næsten ægte) dinosaurer i fuld størrelse! Udover at være en rigtig god dyrepark og zoo, kan ungerne også lege på den store legeplads, og så kan I nyde jeres egen medbragte madpakke her. 

2. Randers Regnskov

I Randers Regnskov kan i besøge masser af eksotiske dyr! Bondegårdsdyrene glæder sig også til at få besøg igen, for nu har Danmarksparken åben, hvor I kan lege på den store naturlegeplads i det gode vejr. I kan altid finde noget godt at spise i Regnskovscaféen, men I kan også nyde jeres egen medbragte madpakke.

3. Aalborg Zoo

Tag hele familien med i den hyggelige zoologiske have i Aalborg, som byder på alle de populære dyr. I kan også opleve den spændende istidsudstilling, hvor I kan lære mere om dyrelivet på de store tundrasletter. I kan også tage en tur i Zootoget rundt i Aalborg Zoo, og vinke til alle de spændende dyr. Hold øje med alle de sjove fodringer af dyrene, som foregår hver dag. 

4. Ree Park Safari

Ree Park Safari byder på skøn natur, hvor dyrene har masser af plads. I kan opleve eksotiske dyr som geparder, løver, giraffer og meget mere fra Landroveren. I kan også tage en togtur over prærien og se bjørne og ulve. Der er rig mulighed for at medbringe mad, også til grill i parken.

5. Skandinavisk Dyrepark

Tag hele familien med i Skandinavisk Dyrepark i Kolind. Her kan I opleve de spændende dyr, som man kun finder i Norden: bjørne, hjorte, ulve og mange flere. Der er daglige fodringer og et spektakulært ørneshow! 

Fotos: 1) Givskud Zoo 2) Randers Regnskov 3) Aalborg Zoo 4) Ree Park Safari 5) Skandinavisk Dyrepark

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.