Damer og herrer, drenge og piger! Nu er det igen blevet tid til at stemme på dem, som gør det allerbedst for børnefamilierne. Børn i byen Prisen 2018 uddeles til en fantastisk prisfest på Experimentarium til november..

Afgiv din stemme og VIND...

Det særlige ved Børn i byen Prisen er, at det dig, sammen med resten af Danmarks børnefamilier, der 100% afgør, hvem der vinder. Der kan afgives stemmer via links nederst på siden frem til den 30. oktober 2018. Du kan læse mere om Børn i byen Prisen 2018 her.

Alle, der stemmer, er med i lodtrækningen om store præmier. Du kan vinde...


❤ Ophold hos Hotel Riviera Strand, Båstad

Vind et ophold for to voksne og 2-3 børn hos Hotel Riviera Strand i Båstad, Sverige. Hele familien får nogle dages ferie sammen og kan nyde et lækkert ophold med masser af sjov (værdi 3.595 SEK).


❤ 4 billetter til LEGO® House

LEGO® House er et nyt unikt oplevelseshus i Billund, hvor LEGO fans i alle aldre kan bruge deres uendelige kreativitet med 25 millioner LEGO klodser. Den heldigve vinder får 4 billetter (værdi 796,-).

❤ Gavekort til overnatning i Sommerland Sj.

Vær den heldige vinder af en overnatning i en familiehytte for op til 6 personer, i sæson 2019 i Sommerland Sjælland på en værdi af 2.169 kr.


❤ Gavekort til Wulff & Konstali

Tag på opdagelse i Wulff & Konstalis brunchverden. Vælg lige de særlige retter du har lyst til at spise. Vi trækker lod om 2 x gavekort til brunch for to voksne og to børn (værdi 600,-).


 4 billetter til AirJump hos Airtrix

Få en oplevelse i den gigantiske trampolinpark Airtrix. De har masser af adrenalinpumpende områder der vil udfordre muskler og grinemuskler. Der udloddes 4 billetter til AirJump inkl. sokker til én heldig vinder (værdi 600,-).


 4 billetter til Tarzan i København

Vær den heldige vinder af 4 billetter (A-pladser) til musicalen om menneskebarnet Tarzan, der vokser op blandt gorillaerne i den vestafrikanske regnskov (værdi 2.392,-).


❤ 4 billetter og turpas til Tivoli

Tivoli er byens have med en masse skønne forlystelser og spisesteder. Vinderen får 4 billetter til entré og turpas (værdi 1400,-).


❤ Valgfrit produkt fra TOYS, Flexa

Bliv den heldige vinder får et valgfrit produkt fra den nye TOYS kollektion der netop har vundet en Red Dot Award: Product Design 2018. Vinderen kan vælge mellem et køkken, en arbejdsbænk eller butik (værdi 1299,-).

 Gavekort til Panduro på 500 kr.

Gå på opdagelse i Panduros verden og køb ind til at udfolde dine kreativitet derhjemme. Vi trækker en vinder til et gavekort på 500 kr.


❤ Produkt fra bObles 

Vind den populære Donut fra bObles i mørk lilla i elsatisk gummi (værdi 449,-). Barnet kan bruge den til at ligge eller sidde på, styrke balancen, eller hoppe med. Laver ikke mærker på gulvet og er nem at rengøre.  


❤ Håndlavet chokolade fra Simply Chocolate
Vind en hel kasse med de lækreste chokoladebarer fra Simply Chocolate. Kassen indeholder 10x Speedy Tom, 10xFit Fiona og 10x Rich Arnold (værdi 690,-)

Stem på de nominerede indenfor følgende kategorier