påskepynt
Påsken venter lige om hjørnet, og det er snart tid til at pynte op med æg og påskekaniner. Bloggeren Den Kreative Sky deler her et par nemme DIY-opskrifter til den fineste påskepynt, du selv kan lave sammen med junior.

Påskekanin guirlande

Find saksen frem og klip jeres egen påskeguirlande med de sødeste kaniner i karton. Den Kreative Sky har skabeloner til udprint klar HER. De er nemme at klippe, så de helt små også kan være med.

DIY påskepynt

Delene kan sys sammen på symaskinen, men hvis man ikke er helt gode venner med sådan en, kan man også klippe to af hver figur og lime dem sammen på hver side af et stykke tråd.

Som haler på kaninerne er der brugt hvide glimmer pompom'er, som er limet fast med limpistol.

TIP! Når I maler æggene, så prøv at male med vatpinde - det er rigtig sjovt for de små og lettere at styre end en pensel, især når der skal lave prikker.

LÆS OGSÅ: Opskrift: Påskeæg med et twist

spejlæg

Pynt op med spejlæg

Pynt utraditionelt og humoristisk op med spejlæg!
De er ultranemme at lave - du finder skabeloner til udprint HER.

Du kan også lave en guirlande med spejlæggene. Her er det nemmest hvis du først klipper og syr de hvide former sammen på symaskinen, og bagefter limer de gule cirkler på for- og bagside.

spejlæg

TIP! Du kan finde meget mere DIY-inspiration på Den Kreative Sky - bloggen blev i 2015 nomineret til Blogprisen i kategorien Håndværk og Kreativitet.

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. 

Fotos: Heidi Korsgaard