Er du ved at vokse ud af dit tøj med din gravide mave? Så kig med her, vi guider dig nemlig til lækre butikker og webshops, hvor du kan shoppe ventetøj.

Gravid

1. Milker.dk

Hos onlineshoppen milker.dk finder du godt basistøj, hvor der er ekstra plads til maven. Her er også et pænt udvalg af ammevenlige kjoler, toppe og bluser. Priserne er i den lave ende – bestemt et sted, der er værd at klikke forbi!

 

2. StrutStrut

Hos Strutshop.dk finder du alt i ventetøj – lige fra undertøj, bukser, overdele og kjoler – så din mave kan blive pakket fint ind samtidig med, at du bibeholder din egen stil. Her er også lækkert ammevenligt tøj, til når baby er kommet ud. Børn i Byen klubmedlemmer får 10% rabat på alle ikke nedsatte varer hos STRUT.

3. Purløg & Persille

Purløg og Persilles webshop har alt hvad hjertet begærer for dig der skal have et barn. Der er et stort udvalg i alt slags ventetøj, samt ammetøj, pusletasker, gaver til nybagte forældre og endda brudekjoler! Hvis du mangler lidt af hvert er det ikke et dårligt site at klikke sig ind på. Medlemmer af Børn i byen klubben 20 % rabat på alle ikke nedsatte varer hos Purløg & Persille ved køb over 200 kr.

Kjole

4. YouandYou.dk

Hos den luksuriøse webshop YouandYou.dk er hjælpen nær, hvis du skal til fest og mangler en fin kjole, du føler dig elegant og lækker i med din store, gravide mave. Her er tænkt over detaljerne – tøjet er ammevenligt og i en rigtig god kvalitet  - designet er superfint. Her er også mange hverdagslækre outfits.

 

5. Zalando.dkZalando

Vokser maven og savner du præsentabelt, lækkert og behageligt tøj? Heldigvis har de store spillere på markedet, såsom Zalando, fået øjnene op for ventetøj. Her kan du finde en speciel kategori som henvender sig særligt til gravide, og som er spækket med alt i ventetøj. Perfekt med et stort, bredt udvalg.

 

6. Name it 

I Bruuns Galleri byder Name it butikken ikke kun på masser af godt børnetøj, men også på ventetøj til dig som er gravid. De fører nemlig det gode og alsidige mærke Mamalicious, som laver ventetøj til rimelige priser. 

enula9

7. Enula9

Den kvalitetsbevidste og modeorienterede kommende mor finder det rigtige ventetøj her! Kvaliteten er god, udvalget stort, og tøjet er enormt lækkert. Et smut forbi Enulas side er et besøg værd!

Gravide maver

8. Gravide maver

I webshoppen Gravide Maver finder du både ventetøj og behageligt ammetøj. Der forhandles flere kendte mærker og udvalget er stort. De får nye varer hver uge, så der er altid noget nyt og spændende at kigge på. 

9. Mamalicious.dk

Mamalicious.dk sælger alsidigt graviditetstøj. Prisen er fair og tøjet moderigtigt. Her er alt fra overtøj og bluser til kjoler og bukser.   

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.