[Artiklen er en annonce men børn i byen synes fidipus.dk er et super godt koncept som vi varmt anbefaler...]

Fidipus.dk er en sjov nyhed til forældre som ønsker at lave en flot, brugbar og vildt lækker fotobog til deres børn. Hjemmesiden byder indenfor til et spændende univers, hvor barnet er i absolut centrum. Her designer man nemt en personlig billedbog i sjovt samspil med de mange farverige tapeter, sjove motiver, kommunikerende talebobler med tekster og personlige fotos.

 

Fidispus

Udgangspunktet for fidipus konceptet er mulighed for at formidle barnets verden, vaner og historie – fx i forbindelse med institutionsstart. Fidipus er en unik brobygning mellem hjem og institution. Den færdige bog er pædagogernes genvej til barnets liv og identitet samt et godt udgangspunkt, for hyggelig kommunikation i den ofte svære opstart.

                                                                                                                                                      

Fidipus

Præcis som hos os voksne oplever et barn, der introduceres til en ny hverdag, både nervøsitet, glæde, angst og usikkerhed. Derfor er det også vigtigt at de har noget med hjemmefra og billeder af kendte ansigter, ting, m.m. giver tryghed. Fidipus bogen er et fint udgangspunkt for kommunikation mellem pædagog og barn - både verbalt og nonverbalt ” fortæller Katarina Brøchner, initiativtager til fidipus.dk.

 

Den anerkendte familieterapeut Jesper Juul, er begejstret for konceptet og ser fidipus som et unikt redskab, både når det gælder udvikling af barnets identitet men mest af alt, som et tryghedsskabende element i mødet med nye omgivelser.

 

Fidipus”fidipus er et af de bedste medier, jeg kender, når det handler om at give barnet mulighed for at blive set sådan som de er. En fidipus bog kan skabe tryghed og glæde for barnet  i en ellers ny og ukendt verden. Men det kræver åbne nysgerrige og anerkendende voksne,” siger Jesper Juul, der allerhelst ser fidipus bøgerne blive brugt aktivt af både forældre og personale under hele barnets velkomst og tilvænningsperiode i den nye institution.

 

Fidipus bogen er også ideel som gave – til fx bedsteforældre, som opsummering på året der gik, til flyveren når turen er lang og/eller som en dejlig billedbog som både forældre og børn kan have glæde af i mange år frem.  

FAKTA

fidipus kræver ingen downloads og materialerne er nøje udvalgt med tanke på miljø, kvalitet og holdbarhed. Alle bøger produceres i Danmark og trykkes på svanemærket papir - bogen som helhed er FSC certificeret. Kvaliteten er i top og papiret ekstra tykt, så bogen med garanti kan tåle, at blive brugt - igen og igen. Priser fra 189 kroner.