Det kan godt være lidt svært at være venner, når man er som nat og dag. Læs om hvordan introverte Bjørn og hyperaktive And kommer ud af det med hinanden i de to nye billedbøger Jeg HAR jo sagt at jeg kan lide dig! og Jeg HAR jo sagt godnat!

jeg har jo sagt jeg kan lide digBjørn er en stor fætter, der egentlig bedst kan lide sit eget selskab. På en dejlig sommermorgen laver han derfor en hyggelig morgenbakke, sætter sig i sin stol med en god bunke bøger, og så er den perfekte bjørnedag ellers i gang. Men den hyperaktive nabo And har ganske andre planer for Bjørn, og før han ved af det, er han pludselig ude på en lang gåtur med det fjerede snakkechatol. Gisp! And gør alt, hvad der står i hans magt for at Bjørn kan lide ham, men lige meget hvor meget han prøver, vil Bjørn bare gerne HJEM!

jeg har jo sagt godnatEn anden aften glæder Bjørn sig til at putte sig under sin varme bløde dyne. Han har netop lagt sig godt til rette da... Riiing, det ringer på døren. Det er selvfølgelig naboen And, der slet ikke kan sove og virkelig gerne vil more sig med Bjørn. Skal vi spille kort? foreslår And. Nej, siger Bjørn. Skal vi lave smoothies? foreslår And. Nej, siger Bjørn. Skal vi spille kort? foreslår And. Det har du allerede spurgt om, siger Bjørn. Endelig får Bjørn And ud ad døren igen. Ahh, så kan han sove. Men tror I han får lov til det? I kan tro nej...

LÆS OGSÅ: Boganmeldelse: Den dag farverne fik nok

De to søde billedbøger om And og Bjørn er skrevet af Jory John og illustreret af Benji Davies. Bøgerne er smækfyldte med dejlige farver og skønne illustrationer, og så er den simple tekst hylende morsom for både børn og voksne. Teksten fungerer særligt godt til højtlæsning, hvor børnene kan stemme i hver gang Bjørn kommer med sit sædvanelige NEJ! når And har et tosset forslag. Bøgerne er ikke teksttunge og er på henholdsvis 32 og 40 sider hver - et perfekt godnatlæsningsformat. 

Alderstrin: 3+ 
Jeg HAR jo sagt at jeg kan lide dig! og Jeg HAR jo sagt godnat! 
Forlag: Høst & Søn
Vejl. pris: 99,95 kr

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.