Er du på barsel? Så serverer vi her 7 x instaprofiler med inspirerende forældre, der (også) lever livet med baby. 

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Cathrine Widunok Wichmand (@rockpaperdresses) den

@Rockpaperdresses: Baby-Eddie og smukke outfits

Følg bloggeren og tidligere radiovært - den 29-årige Cathrine Widunok Wichmand, som er på barsel med sin søn Eddie. Her bliver du opdateret på hendes hverdag, som indebærer Cathrines søde søn, hendes smukke outfits, familiens rejser, hverdagen på Frederiksberg og livet med hendes mand Adam. 

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af triplets_of_copenhagen (@triplets_of_copenhagen) den

@triplets_of_copenhagen: Trillinger på Vesterbro

Maria fra Norge bor på Vesterbro, er gift med en dansk musiker og sammen har de en søn på 2 år og sidste år fik de også - hold fast - trillinger (Iben, Filip & Agnes)! På Marias profil kan du følge med i hverdagen med 4 børn under 3 år i København.  

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Christina Dueholm (@christinadueholm) den

@ChristinaDueholm: Boligtips, inspiration & lillebror på vej 

Bloggeren Christina Duelund bor på Frederiksberg med sin mand Matthias og deres 2-årige datter Lily. Christina har en lillebror i maven, som kan komme ud, når som helst. Så mon ikke hendes yndige Instagram-profil vil svømme over med babybilleder, indretnings-tips, opskrifter, fotos fra livet som mor til to og meget mere inden længe. 

LÆS OGSÅ: GUIDE - DE 5 BARSELSHUSE

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Maj My (@maj_my) den

@MajMy: Harmoni på Ærø

Journalisten Maj My Humaidans fire børn går ikke i institution eller skole. I stedet passer hun og hendes mand deres fire børn på 9 år, 5 år (tvillinger) og 2 år derhjemme på Ærø, hvor de bor med havudsigt og ro. Hendes profil inspirerer til at leve livet mere i balance med sine børn. 

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Emily Salomon (@emilysalomon) den

@EmilySalomon: Graviditet, bolig & naturen

Bloggeren Emily Salomon har ikke nogen baby - endnu - men til juli kigger der en lille dreng ud, og hun og hendes mand Nikolaj Tvang tæller ivrigt ned til babys ankomst. Emily deler tips om alt fra hudpleje og boligideer til personlige tanker, naturrejser, bogtips og nu også snart glimt fra livet som mor på barsel.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Mattias Hundebøll (@mattiashundeboll) den

@MattiasHundebøll: Vanlife & familiefar

Tv-vært Mattias Hundebøll åbner døren til livet med sine to drenge Carl-Egon og Ejner-Bob på 4 og 1 år på hans Instagram-profil. Hans kone Mette - model og journalist - og Mattias ynder at smide familien ind i deres gamle van og rejse rundt og nyde tiden med deres søde børn.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Sofie Bøcher Lindquist (@hello_sofie) den

@Hello_Sofie: Hverdagsliv som mor til 2

Følg 29-årige Sofies liv som mor til Gustav (3 år) og Louie (1 år). Sofie skildrer ærligt livet med børnene, manden Mads og deres flytning fra København til forstaden. Her bliver der delt alt om mad, rejser, hverdag og selvfølgelig børn.  

 

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.