Børn i byen Prisen 2016
41.278 stemmer er talt op og NU er spændingen udløst. Vinderne af Børn i Prisen 2016 er fundet. Søndag den 13. november blev vinderne i de i alt 13 kategorier afsløret ved en fantastisk prisoverrækkelsesfest i Rundetaarn med store klapsalver hos masser af glade børn og voksne. Se billederne fra festen her.

 ♥ Årets frivillige ildsjæl


Anja Lovén fra Din Nødhjælp
Anja Lovén er en ildsjæl bag projektet Din Nødhjælp, der bekæmper fattigdom og sult i Afrika. Anjas hjerte ligger hos de afrikanske børn og særligt heksebørnene.

 ♥ Bedste blog


Mig og min Tinder baby
Alexandra Staffensen er kvinden bag Mig og min Tinderbaby. Her blogger hun hudløst ærligt om sit liv, der på godt et år gik fra at være fyldt med Tinderdates, hjernedød druk og one night stands, til at være fyldt med mælkepatter, lortebleer og familieliv. Hun skriver råt for usødet og uden filter.

 ♥ Bedste forlystelse


ZOO

Zoologisk Have er en af Danmarks mest populære attraktioner med ca. 1,2 millioner besøgende om året. Her er fokus på gæsten og der er altid garanti for en succesfuld oplevelse for store og små. Zoo har åbent hver dag hele året.

 ♥ Bedste børnekulturpersonlighed


Hr. Skæg fra DR Ramasjang

Bag Hr. Skæg gemmer sig Mikkel Lomborg. Han har siden 2007 underholdt børn i alle aldre og lært dem tal, bogstaver og senest ord. Hr. Skæg brænder igennem både på skærmen og ved liveoptrædener rundt omkring i landet.

 ♥ Bedste børneapp


Reshopper
Reshopper er en bæredygtig smartphone-app til børnefamilier, der vil købe og sælge brugte børneting lokalt. App'en gør det nemt for familier at handle med en bæredygtig tilgang.

 ♥ Bedste forretning


SUPERHELTEN
Superhelten er en klassisk legetøjsbutik, som den gang “far var dreng”. Butikken har et stort udvalg af alt det gode gamle legetøj, men også et udvalg af merchandise fra film og tv serier. Hos Superhelten kan du finde alt med superhelte, samt en venlig personlig betjening. 

 ♥ Bedste børneevent


Cirkus Summarum
Cirkus Summarum er en fortryllende cirkusforestilling med skønne figurer fra DR Ramasjang arrangeret af Muskelsvindfonden. I Cirkus Summarum er alting som i et rigtigt cirkus - bare helt anderledes! 

 ♥ Bedste børnevenlige spisested


Jensens Bøfhus
Hos Jensens Bøfhus er familien i fokus! Og særligt børnene har en stor plads i Jensens hjerter! Ud af de 5 mio., der hvert år besøger kæden, er 500.000 nemlig børn – og til dem har de skabt et unikt univers fyldt med sjov.

 ♥ Bedste børneteater


Eventyrteatret
Eventyr, drama, gys og humor. Væsner, alfer, guder, guld og glimmer. Musik og kostumer så man mister pusten. På scenen står scenevante talenter fra 7 og 19 år, der er blevet kaldt ”Eliten af dansk teaters fremtid”. Eventyrteatret er livsbekræftende familie underholdning.

 ♥ Bedste museum


Den Blå Planet
Den Blå Planet er Nordeuropas største akvarium med 20.000 dyr og syv mio. liter vand. Akvariet tilbyder et unikt oplevelsesprodukt, hvor underholdning, fascination og viden kombineres i spektakulære rammer.

 ♥ Bedste brand: Tøj/sko


molo
molo er skævt og farvestrålende tøj til børn i alderen 0-12 år. Tøjet taler til barnets fantasi, da molo er iøjnefaldende med stærke farver, sjove prints og spændende former.

 ♥ Bedste brand: Interiør/babyudstyr


Done by Deer

Done by Deer har alt, hvad hjertet begærer af legetøj og tilbehør. De er kendte for deres skandinaviske design, som de kombinerer på sjove og anderledes måder, så det tiltaler både børn og voksne. 

 ♥ Bedste bæredygtige initiativ: Reshopper


Reshopper
Reshopper er en bæredygtig smartphone-app til børnefamilier, der vil købe og sælge brugte børneting lokalt. App'en gør det nemt for familier at handle med en bæredygtig tilgang.

STORT tillykke til alle vinderne! 


 

Vi ønsker også stort tillykke til vinderne af de præmier, vi udloddede i forbindelse med afstemningen:

 

Ophold for 2 på The Lodge: Louise Hindenburg

Overnatning på Tivoli Hotel: Kathrine Hansen

Gavekort til Apollo: Mark Kofod

Middag på Vestauranten: Eva Leth Hansen

Gavekort til Anne Sax: Julie Hassing Nielsen

Staffeli og malersæt fra Panduro Hobby x 4: Mette Jørgensen, Marianna Olesen, Louise Hyllested og Majken Sørensen

4 billetter til ZOO: Trine Kronborg

Pusletasken 'Stockholm' fra Ida Ising: Sisse Roland

4 billetter til Planetariet: Bodil Madsen

2 sæt økologiske pyjamas samt en pakke basics: Anna Kristensen

 

 

Alle vindere har fået direkte besked. God fornøjelse med præmierne.