Så er der morsom læsning til de mindste og deres forældre. Der er nemlig udkommet hele to nye bøger om den sjove hund Ib!

ib tager den skarpe savI Ib tager den skarpe sav, sidder Ibs bold fast oppe i et træ. Og hvad gør man så? Man fælder selvfølgelig træet! Det eneste problem er bare, at solsorten, der bor i træet, begynder at fløjte sørgeligt...

LÆS OGSÅ: Boganmeldelse: Lille Frø bygger rumraket

I Ib kan godt lide pølser er Ib på jagt efter pølse. Derfor slår han et smut forbi slagteren. Her ligger slagterens frække kat og mæsker sig i pølse. Men Ib er snu, og snart er pølsen hans!

Ib kan godt lide pølseBøgerne om hunden Ib er skrevet i et letforståeligt, men ikke desto mindre yderst morsomt sprog. Historierne er simple og underholdende for de små, men har på samme tid et element af sort humor, der vil more de voksne.

Bogserien, der rummer hele 13 Ib-bøger, er udviklet af Rasmus Bregnhøi og Peter Nordahl til børn fra 2 år og op - men da bøgerne er fyldt med søde og farverige illustrationer, kan de varmt anbefales til børn allerede fra 1 år. 

Forresten...
Hunden Ib findes også som apps, digitale lyt&læs-bøger og som dukketeaterforestilling! 

Alderstrin: 1+ 
Ib tager den skarpe sav
Ib kan godt lide pølse
Forlag: Gyldendal
Vejl. pris: 59,95 kr.

TIP: Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge.