Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste brand: Tøj/sko"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herAfstemningen mørklægges d. 31. oktober. Der kan stemmes frem til den 3. november, og spændingen forløses d. 13. november hvor prisen overrækkes til den store prisfest i Rundetaarn - og afsløres her på Børn i byen.   


MarMar Copenhagen
MarMar Copenhagen er klassisk og cool børnetøj med et tvist. MarMar laver komforabelt tøj til piger og drenge i alderen 0 til 14 år, der er designet så både små og store børn kan opleve verden på deres præmisser.


Hummel
Det, der begyndte som en god ide hos en både innovativ og stædig hummel medarbejder tilbage i 2006, har udviklet sig til en af de største hummel succeser i nyere tid. Med rødder i sportsverdenen har hummel fokus på børnetøj, der kan klare mosten og som er let og rart at bevæge sig i.


molo
molo er skævt og farvestrålende tøj til børn i alderen 0-12 år. Tøjet taler til barnets fantasi, da molo bruger stærke farver, sjove prints, spændende former og iøjnefaldende.


Wheat
Wheat er dansk designet børnetøj, der fokusere på kvalitet og komfort til en fornuftig pris. Wheat er designet med øje for specielle hensyn, der skal tages til børnetøj. Hvert design er tilpasset børns præmisser. Justérbar elastik, tilpas vidde og naturlige materialer er med til at sikre hvert barns bevægelsesfrihed.


Noa Noa Miniature
Noa Noa Miniature laver børnetøj til små og store piger i alderen 0-12 år. Det er både hverdagstøj og tøj til fest. Med stor respekt for det at være barn, fortolkes de allerbedste styles forsigtigt i børnehøjde. 


Fill out my online form.

Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over bedste brand: Tøj/sko kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: