Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste børnevenlige spisested"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herAfstemningen mørklægges d. 31. oktober. Der kan stemmes frem til den 3. november, og spændingen forløses d. 13. november hvor prisen overrækkes til den store prisfest i Rundetaarn - og afsløres her på Børn i byen.   


Jensens Bøfhus
Hos Jensens Bøfhus er familien i fokus! Og særligt børnene har en stor plads i Jensens hjerter! Ud af de 5 mio., der hvert år besøger kæden, er 500.000 nemlig børn – og til dem har de skabt et unikt univers flydt med sjov.


Café Sweet Surrender
Café Sweet Surrender er en non-profit og børnevenlig café på Vesterbro. Caféen ønsker at gøre en forskel for lokalområdet og rundt omkring i verdenen. Derudover er det et fristed for børn og voksne, og så koster det ikke en bondegård. 


Café Sonja
Café Sonja er en lille hyggelig café på Vesterbro med fokus på god, hjemmelavet mad til rimelige penge, en dejlig kop økokaffe og en unik hyggelig stemning. Maden er enkel, lavet af gode råvarer.


Bone´s
Bones er en familierestaurant for hele familien. Der er børnerum på alle restauranter og alle børnerum er forskellige, så børnene oplever noget nyt, når de er i andre byer. Der er puslepladser i alle restauranter og masser af højstole. Hos Bones er amning tilladt og flere af restauranterne har indrettet et område til netop dette, så mor og barn kan få lidt ro.


McDonald´s
Hos McDonalds er familietiden i højsædet og ethvert besøg hos os skal være magisk. Hos McDonalds er der plads til alle, og vores mindste gæster er nogle af de vigtigste - Derfor putter vi altid overraskelser i vores Happy Meal samt frugt eller grønt og efter maden er der sjov i legerummet. 


Fill out my online form.

Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over bedste børnevenlige spisested kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: