Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste forretning"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herAfstemningen mørklægges d. 31. oktober. Der kan stemmes frem til den 3. november, og spændingen forløses d. 13. november hvor prisen overrækkes til den store prisfest i Rundetaarn - og afsløres her på Børn i byen.   


HOUSE OF KIDS
Siden sin start i 2005 har den populære webshop haft vokseværk og er nu førende på mange populære børnemærker. Hos House of Kids er der fokus på service og udvikling, hvilket kommer til udtryk i den rygende udvikling og forøgelse der er sket de sidste 10 år.


Heidi & Bjarne
Hos Heidi & Bjarne shopper du for en god sag når du putter lagersalgsvarer og nye kollektioner i posen fra de bedste brands, samt redesign og genbrug fra Settlementet på Vesterbros projekter. Butikken drives af en ansat, samt dedikerede frivillige og socialt udsatte borgere i arbejdspraktikker.


Lirum Larum Leg
Lirum Larum Leg sælger kvalitetslegetøj til 0-8-årige, alt i indretning til børneværelset samt luksusudstyr. Kvaliteten er i top, designet flot og funktionaliteten stimulerer børns udvikling. Dag-til-dag levering og gratis gaveindpakning.


Asta & Alfred
Asta & Alfred er et eksklusivt univers med tøj, sko og interiør til børn. De ligger et stort arbejde i at udvælge og håndplukke det helt rigtige tøj fra førende børnetøjsmærker både i Danmark og internationalt. 


SUPERHELTEN
Superhelten er en klassisk legetøjsbutik, som den gang “far var dreng”. Butikken har et stort udvalg af alt det gode gamle legetøj, men også et udvalg af merchandise fra film og tv serier. Hos Superhelten kan du finde alt med superhelte, samt en venlig personlig betjening. 

Fill out my online form.


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over bedste forretning kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: