Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste blog"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herAfstemningen mørklægges d. 31. oktober. Der kan stemmes frem til den 3. november, og spændingen forløses d. 13. november hvor prisen overrækkes til den store prisfest i Rundetaarn - og afsløres her på Børn i byen.   


Mig og min Tinder baby
Alexandra Staffensen er kvinden bag Mig og min Tinderbaby. Her blogger hun hudløst ærligt om sit liv, der på godt et år gik fra at være fyldt med Tinderdates, hjernedød druk og one night stands, til at være fyldt med mælkepatter, lortebleer og familieliv. Hun skriver råt for usødet og uden filter.


Nutidensmor
Johanne er mor til Augusta. Hun deler ud af tanker og hverdag med tekst og billeder - og indimellem også tegninger på Instagram og bloggen, der kører på sit andet år. Det er med udgangspunkt i livet som mor og menneske, som selvfølgelig kommer ind på det forbudte, det svære og de humoristiske momenter og som oftest serveret med et skvæt sarkasme. 


Lortemor
Lortemor.com hedder Trine og bor i Sydhavnen sammen med sin skønne søn Alfred. Trine blogger om livet som mor, om den dårlige somvittighed og om lortemor-begrebet.


MEYERMOR
Heidi Meyer Vallentin, også kendt som Meyermor, blogger med faglighed, humor og personlige historier om graviditet, fødsel og barsel. 


Karmamilli
Christina, bare Christina, er kvinden bag bloggen Karmamilli, hvor hun blogger om kombinationen af at være karrierekvinde med to børn og en skøn forlovet. 

Fill out my online form.


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over bedste blog kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: