Den nye H. C. Andersen bog med illustrationer af Kasper Købke er simpelthen et mesterværk. Der findes mange genfortællinger af Hr. Andersens eventyr, men denne nye samling er på sit helt eget niveau. 

I denne nye udvalgte samling af H. C. Andersens eventyr pryder den prisbelønnede kunstner Kasper Købke de genfortalte eventyr med minutiøse fotorealistiske kunsttegninger, der indeholder op mod 1000 referencer til digterens eget liv.

De smukke og meget virkelighedsnære illustrationer, der er en blanding mellem grå blyantsnuancer og interessante farvelægninger, taler til mange forskellige forståelsesniveauer og giver de klassiske eventyr en ekstra dimension, som ikke er set før. Man kan sidde i timevis og fordybe sig i Købkes tegninger, der har så mange fine blyantsstrøg og detaljer, at man føler at man aldrig bliver færdig.

Eventyrene er genfortalt af Jørgen Haarder på en tidssvarende og enkel måde, og i samspil med illustrationerne kan både voksne og børn forsvinde dybt dybt ind i H. C. Andersens særlige gådefulde univers.  

Bogen er udgivet på 8 forskellige sprog og er både en genial gave til udenlandske venner og som højtlæsningsbog hjemme på børneværelset. Dog, alene for illustrationerne er denne bog absolut et køb værd!

Alderstrin: 3+ år
H. C. Andersen eventyr
Forlag: Hans Christian Andersen Copenhagen

Vejl. pris: 399 kr.