Damer og herrer, drenge og piger! Nu sker det igen! Børn i byen prisen 2016 uddeles til dem, som gør det allerbedst for børnefamilierne. De fem nominerede i hver kategori er nu offentliggjort. Se dem her.
 

Børn i byens brugere har indstillet deres favoritter, stemmerne er talt op og vi er klar med fem nominerede inden for hver af de 13 kategorier. Alle, der har stemt, har deltaget i konkurrencen om flotte præmier. Vinderne har fået direkte besked i juli og deres navne er offentliggjort her.

I november kåres vinderne af Børn i byen Prisen 2016. Det er sjette år i træk, at prisen uddeles – og i år udvider Børn i byen med to nye, spændende kategorier: ”Årets frivillige ildsjæl” og ”Bedste bæredygtige initiativ”, mens et par andre kategorier er blevet lagt sammen, for at give et mere nuanceret billede af tilbuddene til jer - børnefamilierne.

DU BESTEMMER!
Det helt særlige ved Børn i byen Prisen er, at det er dig - sammen med resten af Danmarks børnefamilier - der 100 % afgør, hvem der skal nomineres, samt hvem der i sidste ende vinder. Den 15. august offentliggøres de nominerede og der kan stemmes frem til den 3. november kl. 16, på de kandidater, som du synes skal vinde.
Fra den 31. oktober - dvs. de sidste fire dage af stemmeperioden - mørklægges afstemningsresultatet. Vinderne kåres til den store prisfest den 13. november. 

PRISFEST I RUNDETÅRN
I år afholdes Børn i byen Prisen i samarbejde med Rundetaarn, som er symbolet på en klassisk, historisk børneseværdighed. Vinderne af Børn i byen Prisen 2016 kåres til et stort prisoverrækkelsesshow i Rundetaarns hyggelige Bibliotekssal, som uden tvivl vil bidrage til en fortryllende dag, med gode oplevelser for store og små. DU er også inviteret! Som medlem af Børn i byen Klubben får du rabat på billetterne. Følg med her på sitet for info.

KATEGORIER 

 

VIND PRÆMIER
Når du deltager i afstemningen, deltager du automatisk i konkurrencen om en række præmier. Vi offentligør de lækre præmier, du kan vinde, inden længe. 

SIDSTE ÅRS VINDERE 
Til den store prisfest er der altid stort fremmøde og spændingen er i top, når de mange heldige vindere skal kåres. I denne lille film kan du høre nogle af sidste års vindere fortælle, hvad det betød for dem at vinde Børn i byen Prisen 2015. Se desuden billederne fra sidste års prisfest på Glyptoteket.SPONSOR
Panduro Hobby er sponsor af Børn i byen Prisen 2016.


SPØRGSMÅL OG SVAR 
Hvad er Børn i byen? 
- Se filmen her og få en introdution til Børn i byen på under 2 minutter:

Hvornår slutter nomineringen?
- Nomineringen blev lukket den 23. juni. 

Hvornår ved jeg, om jeg har vundet en præmie i konkurrencen? 
- Den 15. august afslører vi vinderne af de præmier, der var på højkant under nomineringen. Samtidig sætter vi gang i den næste konkurrence, hvor alle, der stemmer på årets nominerede, deltager i lodtrækningen om flotte præmier. 

Kan jeg godt nominere mig selv? 
- Ja, men systemet er sat op, så man kun kan stemme én gang. På den måde undgår vi snyd. 

Hvornår starter afstemningen? 
- Vi afslører, hvem de 5 nominerede i hver kategori er, den 15. august, og herefter kan der stemmes. 

Hvornår lukker afstemningen? 
- Vi lukker for afstemningen den 3. november kl. 16. Resultatet mørklægges den 31. oktober, så det ikke er muligt at følge med i afstemningsresultatet de sidste fire dage. 

Hvornår afsløres vinderne? 
- Vinderne af de 13 kategorier afsløres den 13. november til den store prisfest i Rundetaarn.

Kan jeg komme med til prisfesten? 
- Er du medlem af Børn i byen klubben, får du rabat på billetter til prisfesten - billetterne afsættes efter først-til-mølle-princippet i løbet af efteråret. Følg med på sitet for mere info. 


Vi ses til...