Shop til familiens mindste hjemme fra sofaen. Vi har samlet 5 gode online legetøjsbutikker, hvoraf der er klubrabat for Børn i byens medlemmer på 4 ud af 5. De kommer her.

MaMaMeMo legemad i træ - 4 ispinde
1. Lirum Larum Leg

Lirum Larum Leg er vinder af Børn i byen Prisen 2015 for bedste legetøjsbutik. Netbutikken har et stort udvalg af kvalitetslegetøj til børn i alderen 0-10 år, alt til indretning af børneværelset, samt luksusudstyr. Kvaliteten er i top, designet er flot og funktionaliteten stimulerer børns udvikling. Der er desuden dag-til-dag levering og gratis gaveindpakning. Som Børn i byen klubmedlem spares der 10% på alt legetøj.

Bobles Bil multi blå
2. Legebutikken
 

Kvalitet, design, kreativitet og gode legemuligheder er alfa og omega for de produkter der kan købes i Legebutikken. Det skal være legetøj, møbler og interiør, som indehaveren med god samvittighed ville give sine egne børn. Køb fx det populære bObles, cykler, dukker, legekøkken osv. Der er ca. 2 dages levering og fri fragt ved køb for over 1000 kr. Som Børn i byen klubmedlem spares der 10% på legetøj.

LÆS OGSÅ: Her kan du købe: FØDSELSDAGSGAVER

Aktivitetskat
3. Legeakademiet 

Legeakademiet er en specialiseret webbutik som tilbyder lærende og udviklende legetøj til børn i alderen 0-12 år. Det er legetøj der stimulerer barnet via leg og kreativ udfoldelse, f.eks. udvikling af balanceevenen, fin- og grovmotorik, bogstav- og taltræning, kreative færdigheder, kognitive evner og meget mere. Find fx en løbecykler, gynger, dukkehuse, bolde, puslespil og brætspil her. Der er 1-2 dages levering og gratis fragt ved køb for mere end 399 kr. Børn i byens klubmedlemmer sparer 10% på stimulerende legetøj.

By MIMI'S CIRCUS "Hullabaloo" A3. signerede og nummerede limited edition!
4. MIMI’S CIRCUS 

MIMI'S CIRCUS er en webshop med spændende og unikke produkter til børn (og voksne). Produkterne er hovedsageligt fra udenlandske kunstnere og designere, hvoraf langt de fleste kun kan købes hos MIMI'S CIRCUS i Danmark. Produkterne på webshoppen er håndplukket og repræsenterer det bedste inden for interiør, accessories, møbler, mode og gaveartikler. Indehaverne lægger stor vægt på design, originalitet, kvalitet og æstetik. Der er levering inden for 1-3 dage og gratis fragt ved køb for over 500 kr. Børn i byens klubmedlemmer sparer 10% på produkterne.

LÆS OGSÅ: De 5 julegaveidéer til bedsteforældrene


5. Sirlig

Sirlig er legetøjsbutikken, med produkter i et trendy design, jordnære farver og lækre materialer. Sirlig har i modsætning til flere af de andre legetøjsbutikker, ikke så stort fokus på legetøj, men derimod boliginteriør og pynt til børneværelset. Køb fx flotte grafiske plakater, balloner, sugerør, lyskæder, kopper, madkasser og puder. Der findes dog også et par dukker og et enkelt legehus. Der er levering inden for 1-3 dage og gratis levering ved køb for over 499 kr.