Fill out my online form.
Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste museum"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herAfstemningen er nu mørklagt. Der kan stemmes frem til den 15. oktober, og spændingen forløses d. 25. oktober hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Glyptoteket - og afsløres her på Børn i byen.           


Post & Tele museet
Post & Tele Museum har en lang række gratis aktiviteter for børnefamilier i udstillingerne. I legelandet Ind i Frimærket, kan man lærer, mens man leger. Her er hverken tekster, der skal læses, eller genstande, der kan gå i stykker, men masser af sjove aktiviteter.


Nationalmuseet
Nationalmuseet er Danmarks største kulturhistoriske museum. Vores genstande og billeder kommer fra hele verden og mange perioder. Så på Nationalmuseet kan du finde alt fra de berømte guldhorn og egtvedpigen til afrikanske masker og egyptiske mumier.


Statens Museum for Kunst
Statens Museum for Kunst er også Børnenes Museum for Kunst. Hver første søndag i måneden er der ekstra fokus på aktiviteter i børnehøjde og rig mulighed for at slippe kreativiteten og fantasien løs blandt klisterier og kunstnere.


Zoologisk Musuem
Oplev alverdens dyr på Zoologisk Museum og lær hvordan dyrelivet forandrer sig afhængig af hvor på jordkloden man befinder sig. På museet er der en række faste udstillinger, hvor du kan lære forhistoriske dyr at kende, såvel som dem der lever blandt os nu.


Experimentarium
Experimentarium er et Science Center – et aktivitetscenter for natur, teknik, miljø og sundhed. Experimentariums formål er at fremme interessen for naturvidenskab og teknik.


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over bedste museum kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: