Fill out my online form.
Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste børneteater"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herAfstemningen er nu mørklagt. Der kan stemmes frem til den 15. oktober, og spændingen forløses d. 25. oktober hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Glyptoteket - og afsløres her på Børn i byen.       


Det lille teater
Det lille Teater spiller teater for børn mellem 2 – 10 år og deres voksne. Teateret bestræber sig på at præsentere børn for forestillinger af høj kvalitet på et teater indrettet til børn. Det lille Teater kendetegnes ved at det er et stationært teater, og alle forestillinger skræddersys til deres scene. Det er vigtigt for os Det Lille Teater at skabe forestillinger hvor det visuelle udtryk, går hånd i hånd med historien og dens karakterer.


Eventyrteatret
Eventyr, drama, gys og humor. Væsner, alfer, guder, guld og glimmer. Musik og kostumer så man mister pusten. Eventyrteatrets musicals er for alle fra 5 til 100 år, så hele familien får mættet sanserne med forrygende musikalske oplevelser. På scenen står scenevante talenter fra 7 og 19 år, der er blevet kaldt ”Eliten af dansk teaters fremtid”. Eventyrteatret er livsbekræftende familie underholdning.


Anemoneteatret
Anemone teatret er et lille teater der producerer 1 - 2 helt nye forestillinger om året, dertil kommer 2 - 3 genopsætninger samt 2 - 4 gæstespil. Anemone teatrets forestillinger skal bevæge sig ind under huden på publikum. Det skal være eksistentialisme i børnehøjde med håbet og troen på livet i centrum. Og det skal formidles med glæde, humor og via musikalitet.


Zangenberg teatret
Zangenbergs Teater er et børne- og familieteater med 33 års erfaring i at producere underholdende og eventyrligt teater på et højt professionelt niveau og helt i øjenhøjde med sit publikum.


Teatret Zeppelin
Teatret Zeppelin er et lille storbyteater støttet af Københavns Kommune. Med 20 års erfaring som turnerende børneteater, åbner Zeppelin som københavnsk familieteater i 1994, hvis formål det er at udvikle en teaterform, der i tematik og scenisk udtryk tiltrækker familiepublikummet fra 7 år og opefter.


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over bedste børneteater kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: