Fill out my online form.
Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste børnetøjsforretning"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herAfstemningen er nu mørklagt. Der kan stemmes frem til den 15. oktober, og spændingen forløses d. 25. oktober hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Glyptoteket - og afsløres her på Børn i byen.       


H&M
Hennes & Mauritz er i dag en global modevirksomhed, hvis forretningsidé bygger på mode og kvalitet til bedste pris. Der er i dag 90 butikker i H&M gruppen i Danmark, bestående af H&M, Cos, Monki og Weekday.  


Magic Robes
Magic Robes økologisk og GOTS-certificeret børnetøjsmærke, hvor der lægges stor vægt på bevægelighed og at materialet føles lækkert at have på. Alle skal være tilpas og frie i deres tøj og derfor er alle styles unisex og kan derfor bruges af både piger og drenge.


Name It
name it designer moderigtigt børnetøj og har gjort det siden 1986. Børn og deres forældre forlanger sjove og moderigtige designs, slidstærke materialer og mest af alt en behagelig pasform, og name it leverer det hele til børn i alle aldre. 


Heidi og Bjarne
Heidi og bjarne er design for en god sag til de små. Hos os kan du shoppe for en god sag og købe nye designs og lagersalgsvarer fra de bedste fashion og interiørbrands, samt udvalgt secondhand og redesign. Vi har desuden altid et udvalg af bedre brugt legetøj, børnemøbler og bøger. Overskuddet fra den frivilligdrevne butik går til Settlementet på Vesterbros arbejde for og med socialt udsatte borgere.


Tinderbox
Tinderbox har et spændende og luksuriøst udvalg af de bedste nordiske og internationale mærker indenfor sko, tøj og overtøj samt accessories til piger og drenge i alderen 0 – 14 år.


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over bedste børnetøjsforretning kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: