Fill out my online form.
Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste børneskoforretning"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herAfstemningen er nu mørklagt. Der kan stemmes frem til den 15. oktober, og spændingen forløses d. 25. oktober hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Glyptoteket - og afsløres her på Børn i byen.     


Tjubang sko
Tjubang Børnesko er Danmarks største forhandler af Arauto RAP. Tjubang designer og udvikler selv Arauto RAP og har derfor altid de sidste nye modeller i de rigtige farver. Der lægges stor vægt på god service og professionel vejledning.


Rend og Hop
Rend og hop fører mange forskellige skomærker fra Angulus og Naturino til Kamik og Sorel. Den individuelle rådgivning har høj prioritet, hvor barnets fod måles og der tages hensyn til barnets behov ud fra alder og udvikling. 


Angulus
Angulus stammer helt tilbage fra 1904 hvor det var et skomageri på Nørrebrogade. Nu leverer butikken stadig nøje udvalgte kvalitetssko til damer og børn. 


Ecco
ECCO er ikke kun forbeholdt voksne. Der er også et bredt udvalg af sko til børn at vælge imellem; såsom drenge-, pige og småbørnssko samt sandaler. I børnesko kollektionen kan du vælge mellem moderne sko og kondisko.


Tang sko
Sortimentet i Tang Sko er håndplukket og moderigtig, og lever op til tidens højeste krav indenfor komfort og kvalitet – både når det gælder dame, herre- og børnesko.


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over bedste børneskoforretning kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: