Fill out my online form.
Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste børneapp"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herAfstemningen er nu mørklagt. Der kan stemmes frem til den 15. oktober, og spændingen forløses d. 25. oktober hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Glyptoteket - og afsløres her på Børn i byen.     


Ramasjang
Ramasjangs app er oplagt at tage med på ferien, på køreturen eller bare som digital legekasse til en hyggestund. Når du først har hentet Ramasjangs app, kan du nemlig spille og lege i den uden wifi-adgang eller netforbindelse. App'en er skæddersyet til små børn, og den er gratis.


LEGO DUPLO®
LEGO DUPLO® er apps til de yngste. LEGO DUPLO® serien består af 5 apps, som henvender sig til de mindstes fantasti og indlæring. I serien finder man LEGO DUPLO® Forest, LEGO DUPLO® Ice Cream, LEGO DUPLO® Circus, LEGO DUPLO® Train og LEGO DUPLO® Food.


Reshopper
Reshopper er en bæredygtig smartphone-app til børnefamilier, der vil købe og sælge brugte børneting lokalt. App'en gør det nemt for familier at handle med en bæredygtig tilgang.


Sofus og månemaskinen
Sofus og månemaskinen er en interaktiv børnebogs-app udviklet af Malte Burup. Bogen indeholder over 100 rim, kombineret med flotte illustrationer, musik og interaktive elementer.


Hunden Ib
 
HUNDEN IB er underholdning for de 2-6 årige. Den lille hvide hund med de sorte ører har mod på livet og går til det med nysgerrigt og åbent sind. App'en består af fine lange historier som er vævet ind i et spil, hvor man skal gå på opdagelse.


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over bedste børneapp kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: