Fill out my online form.
Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste blog"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herAfstemningen er nu mørklagt. Der kan stemmes frem til den 15. oktober, og spændingen forløses d. 25. oktober hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Glyptoteket - og afsløres her på Børn i byen.      


Karmamilli
Christina er kvinden bag bloggen Karmamilli og mor til Anna og August. Hun skriver filterløse og humørfyldte indlæg om alt fra baby- og børnetips, hverdagslivet og til ærlige indlæg om en efterfødselsreaktion. 


2 Verdener
I Esra 2 verdener oplever man hvordan intet er umuligt. Esra har fokus på at kombinere arbejde med familielivet, hvilket hun gør med spændende indlæg og lækre madopskrifter.


Nutidensmor
Johanne er mor til Augusta og blogger som nutidensmor om deres liv og viser det frem i de skønneste billeder. På bloggen bliver der delt tanker om livet som mor og menneske - gerne serveret med en snært humor og et skvæt sarkasme.


Lortemor
Lortemor.dk hedder Trine og bor i Sydhavnen  sammen med kæresten og deres lille søn. Trine blogger om livet som mor, om den dårlige samvittighed og om lortemor-begrebet.


Mors apps
Hos mors apps har Rikke gjort det fantastiske at hun får styr på den jungel der er børne apps. Hun tester dem sammen med sine to skønne børn og anmelder dem herefter.


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over bedste blog kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: