Børn i byen har testet app’en MiniMo Town - en ny app hvor dit barn kan lære engelsk ved at stave ord og bygge sin egen by. 

Titel: MiniMo Town
Enheder: Kompatibel med iPad og iPhone samt Android
Pris: 29 kroner / 25 kroner
Bedømmelse: Fem ud af fem stjerner: 

I MiniMo Town går indbyggerne rundt og drømmer om ting, de ønsker sig. Børnene opfylder beboernes ønsker ved at stave til det ord, der dukker op i beboernes tankebobler. Der gives løbende point, så barnet kan opbygge byen MiniMo Town ved at købe bygninger, legestativer og træer. Indbyggerne bliver glade, byen vokser og det samme gør barnets engelsk-kundskaber.

Vi har gennem tiden prøvet en del engelske læringsapps, og der hersker ingen tvivl om at MiniMo Town ligger absolut i høje ende af kvalitetsskalaen. Grafikken er super fin og appellerer meget til børnene og deres lyst til at opbygge deres egen by. Der er indbygget sjove elementer i form af monstre, der fx slimer byen til. Opgaverne i MiniMo Town er ikke så svære og kan i starten let løses ved at lytte sig frem. I takt med at barnet bliver dygtigere, øges sværhedsgraden og ordene bliver længere og sværere.

LÆS OGSÅ: App-anmeldelse: Sofus & Månemaskinen

App’en kombinerer leg og læring på et højere niveau, og resultatet er imponerende. I løbet af kort tid kunne min datter betydeligt flere engelske ord end tidligere – ord hun tilmed kunne stave til - og hun opnåede samtidig en forståelse for bogstavernes lyde. 

App’en indeholder ca. 150 engelske ord, og børnene lærer, udover disse ord, også bogstavernes engelske navne og deres lyd. Der er mulighed for at have flere spilleret tilknyttet samtidig, så søskende kan sagtens dele spillet.