Sommerferie med Gulliver

Rejser. Eventyr nærvær og andre børn er i fokus, når familien rejser på sommerferie – på en helt ny måde. Børn i Byen er nysgerrige på den nye ferieform.
Det lyder næsten for godt til at være sandt. At man på en gang kan være tage på familieferie med ro og hygge – og samtidig være sikker på at møde andre familier. Det siger de, man kan hos GulliverRejser.Vi har rejst rigtig meget på charterferie og sommetider følt os lidt forladt i et virvar af mennesker ved poolen og kø ved pomfritterne i buffeten. Der har været masser af børn, men næsten for mange til at skabe tætte kontakter. Udflugterne er foregået i store busser, så vi er blevet helt trætte.

Vi har også rejst alene som familie, og nogle gange har ungerne siddet og kedet sig og ønsket sig nye kammerater.Og vi voksne har ikke været sjove nok. Så faktisk leder vi efter en ny måde at rejse sammen på.LÆS OGSÅ: Jul i de varme lande

Og så faldt vi over GulliverRejser, der må have læst vores tanker. De har i hvert faldt gjort vores ønske til virkelighed. Ferieformen hos GulliverRejser går ud på, at 7-9 familier deles om et landsted i Sydeuropa. Det kan være på Sicilien eller i Nordspanien. Det er det i 2015.


Familierne bor sammen på stedet, spiser sammen og tager på fælles udflugter og aktiviteter. Hver familie bor i sin egen luksuslejlighed, hvor man har sit eget lille nærværsrum – og så går man ud og deler oplevelser med de andre. Deler swimmingpool, så ungerne har altid nogen at lege med og deler måske aftendrink.Vi vil på en måde gerne holde ferie, som før vi fik børn, uden at det bliver backpacker-rejse. Og det her ligner en god løsning: Kernen i ferieformen er smuk natur, lækker mad og kultur – børn, der møder andre, frirum til de voksne til fordybelse i en bog, en udflugt. Og samtidig kan vi møde andre voksne, som har lyst til samtalen over aftensmaden.

LÆS OGSÅ: Tre storbyer med børn

GulliverRejser lægger vægt på at familierne holder ferie i smukke omgivelser med god mad, med utraditionelle oplevelser for både børn og voksne – som middag på en Michelinrestaurant eller en skattejagt på et italiensk renæssanceslot. Det lyder godt.Vi er i hvert fald meget nysgerrige og har meget lyst til at rejse med GulliverRejser. Fakta om rejserne hos GulliverRejser i 2015. 
I 2015 bliver der arrangeret rejser til Sicilien og Nordspanien.

Familien står selv for rejsen til destinationen


Opholdet koster ml. 14.900-23.000 for en familie på 4 personer og inkluderer:

- en lækker lejlighed

- morgenmadsbuffet alle dage

- middag på ankomstdagen

- dansk værtspar

- en Gourmetoplevelse for både børn og voksne

- en fælles middag

- en fælles frokost

- Særlig oplevelse for børn og voksne

- Opvarmet swimmingpool

- Gratis WIFI på hele ejendommen

- Håndklæder og sengelinned

- Rengøring ved hjemrejsen
www.gulliverrejser.dk