Har man én gang været i Hemsedal på ski med børn, er det ikke svært at tage tilbage dertil. Skiterrænet er imødekommende og der er masser af skønne familieaktiviteter. Brede hvide pister, børnebakker og skiskoler. Når man er en helt almindelig familie, som bare gerne vil stå på ski, gælder det om at faciliteter og pister er i top. Det er de i Hemsedal. 

[SPONSORERET INDHOLD]

 

Skal vi svinge sammen? 

Familieturen i sneen er en skøn måde at holde ferie sammen på. Selv børn, som er helt nye på ski, får som regel hurtigt fornemmelsen af balance og bremseteknik. Det er en super idé at sende børnene på skiskole i nogle dage og i øvrigt være ude af øjesyn imens. Så genfinder familien hinanden og slår de bløde sving ned ad bakkerne med chokolade i lommen. Glid med ind i børnenes begejstring og nyd at være sammen. Det er et paradis på ski for familien, hvor man tilmed kan veksle mellem slalom og langrend. Og helt andre aktiviteter. Hytter og hoteller ligger mange steder lige ved pisten i Hemsedal, så alting er nemt.

Hundeslædetur

Hvis benene skal have en hviledag og solen står højt, så tag ungerne med på hundeslædetur. De glammende huskies vil bare afsted ud over sneen. Børnene bliver pakket ind og sat på slæden bag spandet. I det øjeblik, hundene sætter i gang, bliver de tavse. Lynhurtige spor efterlades i sneen mellem træerne, når hundeslæderne suser gennem skoven. At køre med hundeslæde er en vild oplevelse for børn og deres voksne.  Der er rig mulighed for at prøve hundeslæde i Hemsedal. 

Turen til Hemsedal

Det er oplagt at tage bilen med til Norge. Fordelen ved at tage færgen er at køreturen fra Oslo til Hemsedal kun tager ca. fire timer. Børnene elsker Norgesbåden. Det halve døgn på havet er et eventyr for små sjæle, som kan gå på skattejagt, danse disko og i det hele taget bevæge sig frit mellem kahyt, legeland, svømmehal, og ikke mindst tag-selv-bordet i restauranten. For de små er alting er spændende i denne flydende by af oplevelser.  

Børn i Byen var inviteret til Hemsedal af www.visitnorway.com og www.dfds.dk.

Fakta

Skiskolen i Hemsedal Skisenter tilbyder privattimer og gruppeskiskole på alle niveauer og for børn fra 3 år og op. Skilærerne er superpædagogiske.
Tjek: www.hemsedal.com

Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.