Pusletaske

Uanset om dine udflugter med baby går til den lokale café, en nærliggende park, shopping i stormagasinet eller et hjemmebesøg med mødregruppen, er det svært at undvære en pusletaske. Børn i byen giver dig her tips til den uundværlige accessorie.

Vær opmærksom på de praktiske detaljer

Du kommer til at have pusletasken med dig hver eneste dag, så den skal helst både være flot og funktionel. Udover et lækkert design, vil du blive glad for følgende praktiske detaljer:

 Mange rum og lommer til alt puslegrejet og ekstra sager som sutter, sutteflaske og babymos.
 Stropper, der er lange nok til at du kan have tasken over skulderen (det er rart at have hænderne fri til at bære bebs!)
 Materiale der er slidstærkt og kan rengøres.
 Evt. at tasken er ”unisex”, så både mor og far har lyst til at bære den.

LÆS OGSÅ: De 5 must-haves til din barsel

Hvilken type taske?

Der findes mange forskellige typer pusletasker, og det endelige valg afhænger selvfølgelig både af din stil og din pengepung. Her er bud på forskellige typer pusletasker, der hitter:

 Den klassiske

Mange pusletasker ligner til forveksling helt almindelige smarte ”dametasker”, men er indvendigt indrettet med praktiske rum og lommer. Flere af dem er desuden opdelt, så du kan have dine egne og babys ting adskilt. ByStroom har mange bud på feminine tasker i tjekket og samtidig funktionelt design. Tjek også mærker som Babymel, Cam Cam, Storksak og Smallstuff for denne type taske.

 Den man kan folde ud

Ida Ising står bag en ultralækker opdatering af 70’ernes folde-ud-model med sin luksuspusletaske, der fungerer som en supercool, mobil puslestation med egen tyk madras og praktiske lommer. Du kan se Børn i byens test af tasken her. Også Norseling har designet en folde-ud-taske med indbygget pusleunderlag. ★ Børn i byen klubmedlemmer får 30 % rabat i Norselings webshop. 

 Den du kan bruge i andre tasker

Har du ikke lyst til at investere i en pusletaske, kan du nøjes med at købe et praktisk pusleunderlag, der kan foldes sammen og puttes ned i din sædvanlige yndlingstaske eller fx en rygsæk, så du har hænderne helt fri. Fx laver Cam Cam de fineste bløde pusleunderlag i Liberty stof og japanske mønstre med babyfløjl på indersiden. 

Her kan du shoppe pusletasker

Adskillige webshops med babyudstyr frister med flotte pusletasker. Tjek fx Lirumlarumleg.dk (10 % rabat til klubmedlemmer), Purlogpersille.dk (20 % rabat til klubmedlemmer) og Mammashop.dk. Butikken Strut på Nørrebro har et skønt udvalg af graviditets- og ammeudstyr, herunder masser af flotte pusletasker. Her får Børn i byen klubmedlemmer 10 % rabat

Huskeliste til din pusletaske:

 Bleer
 Vaskeklude eller fugtservietter
 Stofbleer
 Affaldsposer
 Zinksalve til røde numser
 Skifteunderlag
 Ekstratøj
 Desinfektionsgel til dine hænder, når du ikke lige har vand og sæbe ved hånden
 Evt. sutter 


Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.