Fyld hjemmet med duften af hjemmebagte kanelsnegle - et sikkert hit hos de mindste - og de voksne! Her får du en god opskrift på de lækre snegle - mmmm! 

Byens Bedste Kanelsnegle (Ca. 30 stk) 

 

Det skal I bruge:

 

Dej

2 dl mælk

50 g gær

100 g blødt smør

2 æg

Ca. 9-10 dl hvedemel

½ tsk stødt kardemomme

2 spsk sukker

½ tsk salt

LÆS OGSÅ: Byens bedste Pandekager

Fyld

150 g blødt smør

1 dl sukker 

Korn fra en ½ stang vanilje

2 spsk stødt kanel

Æg til pensling

Sådan gør I: 

Dej:

Lun mælken og rør gæren ud heri. Tilsæt resten af indgredienserne til dejen. Slå dejen godt sammen og stil dejen til hævning i ½ time.

Fyld:

Rør smør, sukker, vanilje og kanel godt sammen.

Ælt dejen igennem  del den i to dele. Rul hver del til en firkantet plade på ca.  25 x 40 cm. Fordel fyldet på de 2 dejplader. Rul dem nu fra den lange side til roulader, og skær hver roulade i 15 stykker. Læg sneglene på plader med bagepapir. Efterhæves i ½ time. Pensl med æg og bag dem midt i ovnen på 225 grader i 10 minutter.

TIP! Dekorer sneglene med glasur og evt. fint krymmel. 

LÆS OGSÅ: Børnevenlig hindbær-smoothie