Med krudtugle-unger i familien kan det være tiltrængt at komme ud af huset og lave noget aktivt sammen. Det giver bonus på samværskontoen og en dejlig, naturlig træthed. Børn i byen giver fem bud på aktiviteter, der kan fremkalde smil og svedperler hos store som små

   

1. Svømning i Gellerupbadet

Tag hele familien med i svømmehallen. I Gellerupbadet kan man boltre sig i tre bassiner, så der er noget for alle aldre: Et stort, varmt babybassin (60 cm dybt), et større træningsbassin (80 cm dybt) og et bane-bassin. Der er masser af legetøj, svømmevinger, bælter og synlige og hjælpsomme livreddere.

2. Familietons i DGI-huset

DGI-huset byder på sjov og motorisk udfordrende tumleri for 2-5 årige og deres forældre. En familietur, der med garanti giver sved på panden. Instruktøren laver sjov fælles opvarmning med lidt sang- og bevægelseslege. Derefter er der fri leg og tons i det store tumleland med skumredskaber og madrasser.

3. Legelandet

Legelandet er et herligt sted for de forlystelsessyge. Her er rodeotyr, sumobryder-dragter i både børne- og voksenstørrelse, kuglebad til de mindste, store oppustede rutsjebaner og masser af spillemaskiner. Man kan købe mad på stedet, men det er også helt ok at medbringe madpakker og drikkevarer.

4. Leg i Mindeparken

Når vejret tillader det, er der mange gratis fornøjelser at hente i de forskellige parker. Turen kan fx gå til Mindeparken, hvor både legepladsen og træningsmaskiner stimulerer krop og nysgerrighed. Der er masser af grønne arealer, hvor man kan slå sig løs med bold eller drage. Der er toiletter i parken, hvilket er praktisk med små børn, der skal, når de skal. Ved søbredden kan I holde familiepicnic, mens ungerne leger gemmeleg bag buske og træer.

5. Oplev Parken

Nyd naturen og de smukke omgivelser i Oplev Parken i Hjortshøj. Her kan hele familien få lidt motion og hyggeligt samvær, når I prøver kræfter med fodboldgolf, krolf, labyrinter, tovtrækning, kryds & bolle, frisbeegolf mm. Alle kan være med uanset alder og sportsligt niveau, og når entréen er betalt, kan alle parkens aktiviteter benyttes så længe man har lyst. Det er tilladt at medbringe mad (og grillkul), så dagen kan sluttes af med spisning på grillpladsen.

 

Billeder: DeviantArt.com