Når vinden bider og kulden niver, er der ikke noget bedre at varme sig på end en kop dampende varm kakao. Er ungerne med i byen, kan I tage et velfortjent hvil på en af Aarhus’ børnevenlige caféer og få fornyet energi af en lækker kop kakao.

1. Café Kaffegal

Café Kaffegal på Nørregade er en socialøkonomisk café og restaurant, som er drevet af frivillige og psykisk sårbare mennesker. Her kan du vælge mellem flere forskellige chokoladevarianter; choko-orange, hvid chokolade, chokomix eller bare helt almindelig varm kakao. Støt et godt formål, og giv samtidig dine børn en god chokolade-oplevelse. Et ekstra plus er, er her er legetøj, ungerne kan underholde sig med.


2. Bülows Kaffebar

Bülows Kaffebar på hjørnet af Jægergårdsgade er en lille charmerende café, hvor atmosfæren emmer af god tid, ro, hygge og nærvær. Her er ingen stress og jag, og en liflig duft af hjemmebag breder sig i hver en afkrog af den lille café. Kakaoen er lavet på økologisk minimælk og serveres med en 70 % chokostick og et lille bæger flødeskum. Lækkert og sjovt for børn, når de rører rundt i mælken med chokoladepinden.

Glad!
3. Glad!

Hos Glad! på Frederiks Allé serveres økologisk varm kakao med skumfiduser. Et oplagt valg til dem med en sød tand. Kakaoen er meget rig og fyldig. Personalet venligt og smilende. Har du travlt og vil have kakaoen to-go, så er dette stedet – og til billige penge.

4. Skovmøllen

Hvis den står på rigtig selvforkælelse, så er Restaurant Skovmøllen stedet I skal tage hen i weekenden. Her får I en varm kakao i verdensklasse og et hav af søde sager til - både frisksmurte boller, diverse kager og børnedesserter. Derudover kan stedet næsten ikke blive hyggeligere end her til vinter, når der er tændt op i pejsen.

 

Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.

Fotos: 1) Bülows Kaffebar, 2) GLAD!