Forårets bedste : lagersalg

Er det dit første besøg her? - Velkommen til!

Vælg mellem København og Aarhus

Børnekulturhus Ama'r

Img_6506_primary_article
Øresundsvej 8 B
2300 København S
Telefon: 32 84 32 11
børnekulturhus-amar.dk
Se på kort
Rediger ›

Beskrivelse Rediger ›

Det nybyggede Børnekulturhus Ama´r er en del af Amager Kulturpunkt. Her er et stort udvalg af aktiviteter for børn mellem 0 og 18 år. Der er både faste ugentlige aktiviteter og længerevarende projekter. Der er både legestue, musikundervisning, billedværksted, teater, drama, rollespil og meget mere. Der arrangeres også festivaler, kulturdage, børnekulturmesser og strandture.

Huset der stod færdig i 2013 er et utrolig flot sted. Der er højt til loftet i det indbydende rum man træder ind i. Lækre materialer, smukke farver og skæve vinkler der indbyder til både leg og hygge. Klatrevæggen i midten af huset trækker alle børns opmærksomhed og der er masser af kroge hvor de voksne kan hygge sig og holde øje imens der leges.

Åbningstider Rediger ›

man-fre: 10:00 - 18:00
lørdag: 11:00 - 15:00
søndag: Lukket

Faciliteter Tilføj ›

Legeområde
Pusleplads
Plads til barnevogn
Plads til tvillingebarnevogn
Amning tilladt

Kategorier Tilføj ›

Gymnastik/yoga Trash
Musik/kunst undervisning Trash
Legestuer Trash
Kulturhuse Trash
Rollespil/drama Trash
Festivaler Trash
Film Trash
Musik/dans Trash
Teater Trash
Musik Trash

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Caroline

Børnekulturhuset fik en omfattende renonvering i 2013 og er i dag et utrolig lækkert sted at besøge. Her er højt til loftet, en indendørs klatrevæg, masser af gode faciliteter og meget lækre rammer, der indbyder til både leg og hygge. Det er en stor fornøjelse for både voksne og børn! Der foregår altid noget i værkstedet, så det er bare at kigge forbi, hvis man er i nærheden en dag :)

Dorte

Det er et super dejligt sted, min datter har gået til dans i kulturhuset. Hvor der ved afslutningen var en opvisning, til alle forældrenes store glæde. ;-) prisen var mere end fin ca. 550kr for ca. 6 mdr.