Så er det tid : til lagersalg

Skydebanehaven

Inga_student_007_primary_article
Fotograf: thando74.blogspot.com
Absalonsgade
1658 København K
Telefon: 33 23 18 59
Se på kort
Rediger ›

Beskrivelse Rediger ›

Skydebanehaven har været legeplads for Vestrebros børn siden 1946. Den store bemandede legeplads har sandkasser, legepapegøje, cykler ,boldbane, poolbord, bordtennis, klatrevæg, legehus, bålplads, en ny svævebane . Personalet hjælper med lektier, og er der for børnene.

Midt i skydebanehaven er der et populært soppebassin med et stort, brusende springvand. NB! Blebørn skal anvende blebukser.

Kilde: Københavns Kommune

Åbningstider Rediger ›

man-fre: 09:30 - 17:00
lør-søn: Lukket

Faciliteter Tilføj ›

Toiletter
Legeredskaber for små
Legeredskaber for store
Boldbane
Bålplads
Spil
Bemandet legeplads
Computerfaciliteter
Lektiehjælp
Indendørs faciliteter
Legestue

Kategorier Tilføj ›

Udendørs legepladser Trash
Kælkebakker Trash

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Marita

Fantastisk sted som helt igennem holder vand, eller det vil sige - soppebassinet holder tilsyneladende ikke vand i weekenden hvilket måske godt kunne være oplyst på hjemmesiden. Bare som en slags service info :-( Ellers absolut ikke sidste gang vi har været der. Let at komme til med tog og bus, hvis cykel myggen får trætte ben. Tre stjerner fordi man aldrig helt ved om der er vand i bassinet.

Maria

Super super sted. Det er stedet som dækker behovet for både store og små - så absolut et sted at anbefale.

Kristina

Den har alt :-) Græsplæne, bænke og borde, sol og skygge, leg til store og små, vand når vejret tillader det, god mad og kaffe lige i nærheden og ikke mindst vesterbro's bedste is lige på den anden side af Istedgade :-)

Jette

Super lækker legeplads med aktiviteter til unger i enhver alder, drenge som piger.

Camilla

Perfekt legeplads. Her kan man sagtens sidde med en veninde og drikke en kop kaffe, som kan købes i skydebanen, mens børnene leger.

find

Se findlegepladsen.dk for oversigt over legepladser i DK på interaktivt kort. Deltag ved at tilføje din egen legeplads.

Naja

Dejlig legeplads, især om sommeren hvor der er vand i soppebassinet. Bagved ligger den lille skydebanepark som er mindre proppet end f.eks. Enghaveparken, men desværre ikke har sol om aftenen.

zita

på trods af vi bor på nørrebro tager vi ofte på gåben til skydebanen når vi passer vores barnebarn på snart 3 år en af københavns bedste legepladser 5 stjener for den

stine

Skydebanen er den absolut bedste legeplads på Vesterbro. Er man træt, skal spise eller læse en bog- så kan man lige smutte om på den anden side hvor græsset er og tage sig en slapper:-)

Sofie

Det er blive lave noget om på skydeban og der ar blive lave små bakke min søn elsker at gå på og ned af dem og der er super godt når man lige er begyndt at gå.

Sofie

Skydebanen er en super legeplads og er fantastik sed for de større brøn (børnhave og på efter).
Der er også noget for de minster.

laila

Skydebanen er vores farvorit legested på vesterbro, sommer som vinter. Dejlig stor legeplads til alle aldre og et skønt soppebassin og græs område til picnic og en lille lur ;o)

Marianne Houen

Der her dage hvor vejret bare er fantstisk - er legepladsen fyldt med glade børn i alle aldre. For de helt små (kravlende) og mor på barsel kan sandkassen og babygyngen klart anbefales