Så er det tid: til lagersalg!

Byggelegepladsen på Bredegrund

Lp_108_01_primary_article
Bredegrund 8
2300 København S
Telefon: 32 59 81 86
Se på kort
Rediger ›

Beskrivelse Rediger ›

Den bemandede legeplads Bredegrund Byggelegeplads er den ene af byens to byggelegepladser.

Legepladsen er delt op i to: en klassisk legeplads, som har åbent døgnet rundt, og en byggelegeplads, som har åbent alle hverdage mellem 9.30 og 17.

På Bredegrunds klassiske legeplads findes blandt andet tennisbane, badmintonbane, soppesø med skibe, gynger og sandkasse. I åbningstiden kan børnene låne byggeklodser, stylter, kæpheste og stangtennis. Legepladsen er asfalteret, og det er muligt at låne go-carts og mooncars eller trille på egne hjul.

Byggelegepladsen består af et stort, farvestrålende klatrelandskab. Her har børn og voksne bygget et stort skib, hængebro, svævebane, broer m.m. Der er også klatremur og vandleg i samme område.

Københavns Kommune gør opmærksom på, at byggelegepladsområdet ikke er udformet efter sikkerhedsreglerne for almindelige legepladser. Der gælder særlige regler for byggelegepladser med pædagogisk opsyn, og det er disse regler, der er overholdt på byggelegepladsområdet på Bredegrund.

Kilde: Københavns Kommune

Åbningstider Rediger ›

man-fre: 09:30 - 16:50
lør-søn: Lukket

Faciliteter Tilføj ›

Pusleplads
Plads til barnevogn
Plads til tvillingebarnevogn
Toiletter
Legeredskaber for små
Legeredskaber for store
Boldbane
Bålplads
Vandaktiviteter
Spil
Grill
Bemandet legeplads
Lektiehjælp
Indendørs faciliteter
Værksted
Legestue

Kategorier Tilføj ›

Udendørs legepladser Trash
Legestuer Trash
Bemandede Trash
Kælkebakker Trash
Byggelegepladser Trash

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Michelle

Rigtig rigtig god legeplads:)

Mona

For de lidt større børn som kan bruge byggeleepladsen er Bredegrund intet mindre end fænomenal. Der er udfordringer nok for selv de vildeste unger, Vi kommer der flere gange om ugen uden ogensinde at kede os. Vi kom der også da datteren var spæd og den er også alletiders når børnene er små både udendørs og indendørs. Men nu hvor datteren er 6 år er den bedre end nogensinde. Og hun har fået en lille køkkenhave dernede. En legeplads der er helt unik og bestemt en rejse værd.

Karina

Rigtig god legeplads ikke mindst om sommeren, hvor man kan få dyppet tæerne og lege med vand i dagtimerne :-)

Dorte

Det er et super sted at komme, både ude og inde i legestuen. Personalet er altid hjælpsomme og søde ;-) Der er altid kaffe på kanden.God Plads til at spise med de små & masser af legetøj.

Marianne

Bredgrundens legeplads og legestue er alletiders.... (jeg bruger ikke selve byggelegepladsen, da jeg kun har mindre/små børn med) Lækker stor legeplads med mega stor sandkasse, og massere af ting at lave. Som børnepasser, nyder jeg og børnene at komme der næsten fast 1-2 gange om ugen. Flere gange om ugen har deres legestue åben, hvor det er dejligt at komme ind med børnene efter de har kravlede rundt i sandkassen og gynget. Der er aktiviteter for skolebørn om eftermiddagen... Flinkt personale...