Så er det tid: til lagersalg!

Saadia - Privat børnepasser - Valby

Sommoer_-als_071_primary_article
Vigerslev Allé 196
2500 Valby
Se på kort
Rediger ›

Beskrivelse Rediger ›

En tryg og rolig oase – midt i en ellers hektisk hverdag

Jeg hedder Saadia og har 1 ledig plads fra d.1.5.

Om mig selv kan jeg fortælle:

Jeg tilbyder pasning som ”selvstændig børnepasser”, dvs. hvor I som forældre ikke selv skal til at etablere jer som arbejdsgivere (med CVR. Nr. og hvad dertil følger af papirarbejde) for jeres børnepasser, men blot behøver at indgå en skriftlig aftale som efterfølgende udløser det kommunale tilskud, som denne ordning muliggør.

Tidligere har jeg passet børn under ordningen ”privat dagplejer” i knap 2 år. De sidste 4½ år har jeg passet børn som ”selvstændig børnepasser” - perioder, som når jeg ser tilbage, har været og stadig er en helt fantastisk tid med mulighed for hjemme at tilrettelægge en tryg og hyggelig dagligdag med masser af leg og nærvær, som et absolut alternativ til en ellers ofte hektisk hverdag, hvor vi som moderne familier kæmper en mere eller mindre ihærdig kamp for at få vores liv med arbejde og øvrigt liv til at gå op i en højere enhed.

I øjeblikket passer jeg Karl, Carla, Ella og Sofie, hvor nøgleordene som altid er tid til leg, dans og ingenting, ugentlige udflugter til de omkringliggende legestuer, legepladser og øvrige attraktioner, som fx Zoo Have m.v., varm mad til frokost og middagslur, frisk eftermiddagsfrugt og godt forældresamarbejde.

Om mig selv kan jeg, som mit navn måske afslører, fortælle, at jeg oprindeligt kommer fra Marokko, men elsker Danmark over alt på jorden efter at have boet her i over 14 år, herunder siden 2006 været dansk gift med min mand Jes, som også er far til vores to små piger Nora Sofie og Aya Marie på henholdsvis knap 5 og 7 år og til daglig arbejder som jobkonsulent hos Konsulenthuset Ballisager.

Jeg glæder mig til at høre fra jer og i samråd tilrettelægge en god, tryg og stimulerende dagligdag for jeres barn, der så vidt muligt tilgodeser de ønsker og behov I må have.

Jeg holder åbent:

Man-torsdag kl.7.00-16.30
Fredag kl.7.30-16.00

Vi bor i et super dejligt lyst rækkehus med gulvvarme på Vigerslev Allé 196 i Valby med Bus 1A lige til døren.

Kærlig hilsen

Saadia

Åbningstider Rediger ›

man-tor: 07:00 - 16:30
fredag: 07:30 - 16:00
lør-søn: Lukket

Faciliteter Tilføj ›

Legeplads

Kategorier Tilføj ›

Dagplejer Trash
Private børnepassere Trash

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Mette

Hvordan kontakter man dig? :-) Mvh Mette Eid - metteid@live.dk

Lis

.

Saadia

ANBEFALING af Saadia Ettakni Bjerril

Vores søn Karl har været i privat pasning hos Saadia i perioden 25. januar til 31. marts 2014.

Fra første færd har vi været utrolig glade for Saadias kærlige og tillidsvækkende væsen. Karl var knap 11 måneder, da han begyndte hos Saadia, havde ikke været passet før og var ikke specialet begejstret for fremmede mennesker. Alligevel blev han hurtigt så glad for Saadia, at han allerede den første uge kunne passes hos hende en hel dag uden problemer. Det var en overraskelse og en stor glæde for os som forældre.

Saadia har en naturlig glad og rolig tilgang til børnene, som skaber en dejlig stemning. Hendes hjem er lyst, pænt og overskueligt for børnene og rummer alle de fasciliteter, de har brug for. Ikke mindst den aflukkede have, hvor de kan lege. Hun er også god til at arrangere små ture ud af huset i Christianiacyklen eller til legestue med andre børn.

Fleksibiliteten har vi også nydt godt af. Den betyder meget i en hverdag, hvor tingene ikke altid går som man planlægger.

Desværre bor Saadia et godt stykke væk fra vores bopæl. Det er den eneste grund til, at vi har takket ja til det lokale vuggestuetilbud og at Karl derfor må stoppe hos hende. Vi - og ikke mindst Karl - vil savne hende.

Vores dreng kommer glad og velstimuleret hjem hver dag og vi giver derfor Saadia de varmeste anbefalinger.

Hvis der skulle være et behov for en uddybelse af ovenstående kan vi kontaktes på Tlf. 22333753.

De bedste hilsner fra Rasmus, Lena og Karl Kyhn Hecter Andersen

Flere anbefalinger fås hos:
Sarahs far, Peter (mobil 30426179), Frejas mor, Hanne (mobil 22709305) og Ebbes mor, Heidi (30100186), som gerne må kontaktes direkte, hvis I ønsker flere uddybende anbefalinger.