Byens bedste: julemarkeder

Sølyst

Soelyst-feature1_primary_article
Emiliekildevej 2
2930 Klampenborg
soelyst.dk
Se på kort
Rediger ›

Beskrivelse Rediger ›

Sølyst - Den Kongelige Skydebane er et landsted i Klampenborg og en af de mest spændende, historiske bygninger i Danmark. De højloftede, klassiske stuer i palæet, den kongelige skydebane og den charmerende park udgør de smukke rammer for bryllupper, private fester, møder og events.

På Sølyst har vi respekt for de gamle dyder når det gælder værtskab, service og køkkenfilosofi. Vi tager personligt ansvar for planlægningen af dit arrangement, for at overgå dine gæsters forventninger og for at servere velsmagende menuer af de bedste sæsonbestemte råvarer.

Åbningstider

Vi kender ikke åbningstiderne for dette sted.

Faciliteter Tilføj ›

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Tilføj ›

Restauranter Trash

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

kirsten

Ville da være fantastisk at tage barnebarnet med i teater

hanne

For nylig havde vi vores 2 årige barnebarn med på Frederiksberg Hovedbibliotek, hvor vi så teaterstykket "Æble 3-2-1". Det var hendes første teater oplevelse, og hun var helt opslugt under hele stykket. Vi vil gerne give hende flere teater oplevelser, men de fleste stykker er fra 3 år. I omtalen af Teater Festivallen kan jeg se aldersgruppen er fra 0 år.

Cecilie Frederikke

Carl August er lige blevet opereret i halsen og har været den sejeste lille fyr - han er ved at være godt træt af seng og sofa og trænger til eventyr og leg sammen med mor og far!