ej sikke lej lagersalg, København

Ej sikke lej primary article
Nørrebrohallen
2200 København N
ejsikkelej.dk
Se på kort
Rediger ›

Beskrivelse Rediger ›

Ej Sikke Lej afholder lagersalg to gange årligt.

Faciliteter Tilføj ›

Plads til barnevogn
Plads til tvillingebarnevogn
Toiletter

Kategorier Tilføj ›

Lagersalg Trash bf8d6627e7169cdee22868d2d6b8f2a5cbdb0e810062270a9be735f9e042f1b3

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Therese

Rigtigt fint lagersalg, masser af plads og stadig overskud til at holde det tip-top i orden mht. tøjbunker. Du ved lige hvor du skal gå hen pga. skilte med størrelser (wheat people læs med;)) Flere kasser, hurtig betjening og gode priser.

Ditte

Rigtig fint lille lagersalg, hvor man kan tage barnevognen med ind. Jeg kom da de åbnede, så gik rundt i ro og mag og fandt lidt forskelligt, og så tøffede jeg hjem igen.
Lige efter min smag :)

Fru

Helt klart mit yndlingslagersalg. Masser af lækre varer, gode priser, sødt personale og en helt utrolig god orden, så det er er let at finde de rigtige størrelser. Eneste minus er dog den lange kø for at komme ind (når man kommer lørdag formiddag), men der er jo mange, der gerne vil have de fine ting. I år gik køen til kasserne dog forholdsvis hurtig. Jeg har været der før og kommer helt sikkert igen :-)

Regina

Der kommer ej sikke lej lagersalg i næste weekend, jeg har prøvet at tilføje åbningstider. Kommer der noget VIP lagersalg også?

Lørdag d. 29. marts, kl. 10-18
Søndag d. 30. marts, kl. 10-18
Mandag d. 31. marts, kl. 10-15

Nørrebrohallen, Multisalen
Indgang fra Mimersgade
2200 København N

Nørrebrohallen ligger kun få minutters gang fra Nørrebro Station - toglinie F og bus 5A kører stort set lige til døren.

Det er afgiftsfrit at parkere på gaderne i området.

Lørdag d. 5. april, kl. 10-18
Søndag d. 6. april, kl. 10-18
Mandag d. 7. april, kl. 10-15

Centralværkstedet
Værkmestergade 9
8000 Aarhus C

Centralværkstedet ligger kun 5 minutters gang fra Aarhus Banegård.

Der er mulighed for parkering i parkeringskælderen hos Bruuns Galleri, som ligger ved siden af.

Caroline

Der bliver lagersalg hos ejsikkelej men ikke VIP for Børn i byen denne gang

ida

Ja kommer der VIP i år

Souad

Er der ikke VIP til ej sikke lej lagersalget her til efterår?

Tanja

Tak for et godt lagersalg. Sødt personale. Skønt med lokaler tæt på offentlig transport. Ses næste gang.

Mette

Har været fast lagersalgskunde, men synes mine drenge er blevet for store til tøjet nu. Fedt tøj i god kvalitet.

Mette

Et rigtig godt lagersalg, trods de laaaange køer. Vi fik 13-14 rigtig fine ting og jeg skal helt klart afsted igen - men jeg kan altså ikke få ind i knolden hvorfor man kun har dankortmulighed i 3 ud af 6 betalingskøer... Det giver timelang ventetid med sure/trætte kunder til følge... Forklaringen om "tekniske vanskeligheder" køber jeg ikke, for dankortterminaler er mobile i dag (og til MOLO i samme bygning var det ikke et problem!!) STRAM OP!!

Helen

Godt lagersalg, men lidt for lange køer.

Lotte

Meget lange køer lørdag sammenlignet med tidligere ejsikkelej-lagersalg - vi fik en times "hygge" udenfor i kold kø og en time i betalingskø (selvom vi ikke kom til åbningstid). Drop nu kontantbetaling - alle har jo dankort ;-)
Men fint udvalg, da vi kom og fik en masse gode ting - nogle borde (str) var dog ret tomme hen af eftermiddagen.... Dejligt med legehjørne og mulighed for at købe kaffe/the, cookies, frugt - det hjælper når man ender med at bruge mange timer i kø.

Mona

Velorganiseret lagersalg og fint udvalg i visse størrelser. Synes dog godt at de kunne have gemt lidt til søndags- og mandagskunderne.. Det var min første tur til esl: jeg havde ingen forventninger (og de blev indfriet ;-))

Louise munk

Som altid et godt lagersalg

Kristine

Super lagersalg! I forhold til de forgående lagersalg, var der masser af nyere varer og mange af dem.

Kristine Maria

Kan se at det må man- andetsteds på siden :-)

Kristine Maria

Må man medbringe barnevogn?

anemone

Malene hansen det er en fejl det fordi der også er åbent om mandagen 10-15 så ne har skrevet søndag i stedet

malene

Hvordan kan det være der står 2 forskellige tider under
Søndag? Og havde det ikke oprindeligt åbent om fredagen også?

Louise munk

80+86+92

Signe

Hvad for nogle størrelser plejer at være de mest eftertragtede størrelser?? Overvejer at tage derhen lørdag ved en 14-tiden, er der nogen der var til ej sikke lej lagersalg sidst og måske har nogen erfaring med hvornår det er bedst at komme....

Louise munk

Øv...nå så må man bare løbe lidt hurtigere-har nemlig både en dreng og en pige som skal have de mest eftertragtede størrelser

Caroline

Der er desværre ikke VIP denne gang

Julie

Ja, hvorfor er der ikke VIP? Kommer det?

Louise munk

Er der ikke VIP?

Marianne

hvornår plejer de at have lagersalg i efteråret??

Tanja

Som altid en god oplevelse. Fik købt en masse skønne ting til både pige 80-92 og dreng 104.

Stine

Jeg var forbi i dag, og det er lige så godt, som det plejer - måske endda endnu bedre. Der var en masse til drenge str 92 og 116 (også 110-122). Jeg så desværre ingen softshelldragte, generelt var der meget lidt overtøj.

Cathrine

Er der nogen der har været afsted i dag, og kan sige om der var softshell dragter til pige str 86???

Natascha

Kom søndag ved middagstid, og man kunne gå lige ind. Desværre var der ikke så stor udvalg i de forskellige str. som jeg skulle bruge. Som sædvanligt mest til piger, dog fandt jeg denne gang kun undertøj + svampebluse til min datter på 3,5 år, sengetøj var der stort set ikke noget af, og strømper/strømpebukser var der heller ikke noget af.
Fandt dog en del til lillebror str. 68 + 74. Knaldtilbud på Shane Brox printet til 50 kr pr. del - bare en smule ærgeligt at printet ser mega slidt ud efter bare en vask, det er sgu' en ommer ESL! Kort betalingskø og hjælpsomt personale.

Esengül

Rigtig lækkert tøj! fik købt for 2400kr! Der var bare ikke såå meget til drenge i str. 98-104. Sokker var der heller ikke flere af men det er helt sikkert det bedste lagersalg jeg har været til. Søde medarbejdere og dejligt med masser af plads. Skal nok derud igen imorgen..

Louise munk

Vildt lækkert lagersalg...jeg ankom 1 time før de åbnede så jeg kom heldigvis ind med den første gruppe kl.10:00! Der var rimelig meget tøj og de fyldte konstant op....men der manglede lidt mere drengetøj i str. 80, 86 og 92;0) Men jeg fik dog alligevel købt en masse lækkerier:0)!

Sarah

er der nogen der har været der den sidste dag og ved om det er værd at komme der eller om det så bare er lige meget?

Maria

Jeg var der i dag omkring kl 11. Helt vildt lang kø. Men rigtig fint udvalg af det lækre tøj. Mest sommervarer.
Kom derfra med rigtig fine ting.

Christina Christensen - Jeg mener det var 75 kr for langærmede bluser.

Christina

Hej, er der nogen der har været der i dag og kan fortælle mig pris på en langærmet t- shirt/ bluse? Jeg gik pga. den lange kø, men vil gerne vide om jeg skal forsøge igen..

Sakena

Var der lørdag og gik igen pga køen. Kom igen søndag hvor der sågår var en der holdt øje med min barnevogn.
Synes det var fint, bortset fra at der hænger for få prislister. Meget pigetøj og taget kvaliteten i betragtning billigt til prisen. Jeg gik fra lagersalget med omkring 17 stykker tøj til 1200 kr.

Anja

Kom søndag kl. 16, og da var der godt nok ikke meget tilbage at vælge mellem. Det var lidt skuffende, men det lyder som om der var ok udvalg tidligere, så næste gang må jeg komme første dag. Jeg fik dog nogle fine ting, selvom jeg havde håbet på at få bluser og t-shirts i pige/104 og dreng/86, og heller ingen bukser (medmindre jeg ville have frotte, og det var ikke lige det jeg gik efter). Smilende og hjælpsomt personale.
Synes priserne er steget, eller husker jeg helt forkert? Men ja, kvaliteten af tøjet er iorden :-)

Natascha

Jeg kom lørdag kl. 10.15, men måtte desværre stå i kø i 2 timer for at komme ind - ikke fedt, når man er gravid i 32. uge :-(

Synes at det var rigtigt godt denne gang, men nu gik jeg så også mest efter tøj til lillebror i maven, og babytøjet er der jo altid et stort udvalg af, til begge køn ;-)

Fandt dog ikke rigtigt noget til min pige i str. 104 udover strømpebukser, og min dreng i str. 116 udover strømper - men så er dte jo godt at der forhåbentligt snart er Katvig lagersalg ;-)

Priserne var de samme som sidst, mener jeg, og jo, der findes da lavere lagersalgspriser andre steder, men tøjet ER nu lækkert til prisen, og stadig billigt ;-)

Micka

Fint lagersalg endnu engang!.

malene

Jeg syntes det var super lagersalg fik mange fine ting til Sofie det er ikke sidste gang jeg har været der.... deres tøj er bare super fint.

Camilla

Skuffende lagersalg. Synes at det virkede mindre end det plejede, men det er nok bare mig. Der var intet til drenge i str 92-98 lør. kl 15. Synes ikke det er lagersalgspriser, men udsalgspriser. Der var meget til piger i alle størrelser og lækkert med alle de strømpebukser der var denne gang :)

Stine

Jeg mener at huske, at der var bluser og en del bløde bukser i de større størrelser til drenge, men om det også lige var 122/128, er jeg ikke 100% sikker på.

Henriette

nogen der kan beskrive udvalget til dreng 122/128?

Stine

Masser af plads kl. 16 i dag, men udvalget var ikke stort i str. 80-92 til drenge. Og jeg hørte, at der ikke var mere på lager i str. 86, end det der lå fremme.

Priserne på særtilbudene var rigtig gode - fik nogle fantastiske velourdragte og fleecetrøje til 80 kr. stk. Og der var strømpebukser i mange størrelser til 40 kr. stk.

Det virkede som om, at der generelt var mere til pigerne end drengene.

Mette

Dejligt lagersalg ( dog ikke billigt længere). Men stort udvalg til drenge ( str. 80-86). Kom ind i første hold idag og gik halv time efter. Skønne farver og designs.

Lisbeth

Super fint lagersalg, dog ikke meget til dreng str. 92-98 (kl. 14, lør)
der var ingen bodyer eller undertøj til drenge.
der var nok til de helt små (-:

Beth Maria

Har lige været på Ej sikke lej lagersalg- skuffende. Glæder mig til Norlie lagersalget i næste uge!

Anne-Mette

Tak for info - så giver jeg det en chance mandag :)

Lisa Svane Parsberg

Glæder mig til at se, hvilke fine ting der skal med hjem denne gang:)

Henriette

adressen står øverst under info

michelle

hvor ligger ej siikejeg lergsal henne

Trine

Jeg var der ikke sidst men de andre gange har det godt kunne betale sig. Der plejer og være tøj nok, selvfølelig er der nogle af de meget populær ting der er væk.

Anne-Mette

Kan det betale sig at komme mandag???

Iben

Ups, tak Natascha, ser mig om en ekstra gang næste gang:-)

Natascha

Iben: Mht. priser, så prøv at scrolle lidt ned, og se de indlæg jeg har skrevet tidligere om samme ;-)

Iben

der skal vi ind, deres tøj er så fint. Nogen der ved noget om prisniveauet?

Malene Venny

glæder mig helt vildt!!!!

Henriette

det plejer der ikke at være....

Cecilie

Er der VIP?

Natascha

Jeps, det bliver SÅ fedt! Regnede lidt med at det blev den weekend ;-)

Anja

Hurra, så kom mailen med invitation og datoer endelig! ;-) Jeg skal klart afsted :-)

Henriette

det kan vist ikke vare længe .....de plejer jo ret stabilt at kører lagersalg fast 2 gange om året

Anne-Louise

Håber på marts, vi venter og venter, min datter er vild med ugler for tiden:-)

Anne-Louise

Håber på marts, vi venter og venter, min datter er vild med ugler for tiden:-)

Natascha

Hmm...stadig ingen som har noget insiderviden omkring lagersalget???

Det kan da næsten først nå at være i april så :-(

Natascha

Louise: Jeg vil gætte på engang i marts måned - det plejer det vist at være ;-)

louise

ved i hvornår ca. de holder lagersalg igen?? har aldrig været til deres lagersalg før, men er blevet lidt vild med det på det seneste he

Natascha

Var forbi idag da de åbnede og kunne gå lige ind. Generelt god, rolig stemning (det er der nu altid), og fint og overskueligt opdelt på bordene. Størst udvalg til de helt små (som sædvanligt), og ellers en hel del til piger synes jeg. Vi manglede ikke det store til ungerne, så købte kun få ting.

Kan tilføje lidt flere priser:
Regntøj 225
Heldragt 95
Babysengetøj 150
Juniorsengetøj 200
Undertøj (sæt) 70
Velour bukser 100
Denim - det meste til 100-125
Bluser l/æ 75

Er også enig i at det ville være rart med flere prislister, samt en form for mængderabat ala. hos IdaT!

Stine

God oplevelse til lagersalget i dag. Kom kl. 12 og kunne komme godt rundt ved alle borde og kun vente 5 min. på at betale. Kunne dog genkende mange af prints'ne fra lagersalget i foråret. Fik en masse til min mindste søn, men der var intet til min ældste. Det er jo stadig billigt i forhold til originalprisen, men det ville nu være dejligt med lidt mængderabat.

Sisse

Er enig med dig Camilla -syntes også priserne var skruet lidt i vejret. Måske er det for at forhindre videresalg, som der jo er så meget snak om... fik ikke købt så meget, men gik glad derfra alligevel med en positiv oplevelse.
Jeg havde også haft planer om at komme som nogle af de første, men blev forhindret.
Vil sige at jeg næste gang venter til over middag, efter at have snakket med personalet i dag...

Har lige en lille ting jeg godt synes kunne gøres bedre til næste gang:
Lidt flere prislister tak! Der var ikke mange og det var lidt svært at se hvad der stod. Kan forstille mig, at det er endnu mere besværligt, når der er mange mennesker om bordene. Det kræver jo ikke så meget at printe 10 styks mere ud ;-)
-og det vil lette på spørgsmål til personalet... :-)

Lotte

Super godt denne gang - flere designs at vælge imellem end da jeg var der sidst og meget af hver. Dog selvfølgelig altid noget som der kun er få ting af. Var der lørdag kl. ca. 16.
Synes priserne var samme niveau som vanligt - dvs lidt mere end andre lagersalg. Super personale - der bliver ryddet op og lagt pænt i bunker hele tiden :-)

Camilla

Jeg var der ude i morges da de åbnede, da det var det eneste tidspunkt jeg kunne på:( På trods af den store folke mængde gik kontant køen ok hurtig. Stod kun i kø i 15 min. Jeg synes ikke at der var særligt meget til drenge i str 92, rigtig øv. Jeg synes at der var en del designs, der er gået igen, som der har været der de sidste par gange. Der er meget tøj i de forskellige designs, super lækkert :) Det er det der er så dejligt, ved deres lagersalg.
Synes dog at priserne var skruet en del i vejret den her gang, i forhold til sidste lagersalg. Det kan godt være at det bare er mig der er helt galt på den :) Tak for endnu et dejligt lagersalg :)

Musse

Det kan godt bruges (((: TAK

Sisse

Orv- sikke en smøre... håber der er nogen der kan bruge det ;-)

Sisse

Jeg tog derud ved 14-tiden. Kunne gå lige ind og kunne nemt komme til bordene med tøj. Personalet er flinkt og imødekommende. De har vist fået tildelt en str. hver de skal sørge for ligger i orden. Det fungerer super godt.
Da jeg skulle betale kunne jeg gå direkte hen, da jeg betalte kontant. -skulle dog lige have en ekstra ting og måtte stå i kø i 5 min.
Snakkede med personalet og det er sommertøjet de sælger ud af. Hun fortalte at der havde været mange mennesker, da de åbnede klokken 10. Hun havde været der i flere år og det der røg hurtigst lørdag var tøjet med reklamations fejl, der derfor var sat meget ned...ellers var der stort set det hele, hele lørdagen. Det begyndte dog at tynde ud søndag og mandag.
Da jeg kom kl. 14 kunne man nemt have barnevogn mm med ind. Det var dog lidt irriterende når barnevognene blev stillet ved bordene så man ikke kunne komme forbi. Men der er massere af plads til at stille barnevognene indenfor.
Synes dog også at priserne var steget siden sidst jeg var der for 2 år siden... Det var ca. 50-60% rabat. (for 2 år siden var der 70-75% på næsten alt)
Her er hvad jeg kan huske af priser;
Hjelm:20,-
Velour sveatshirt: 125,-
Velour playsuit: 125,-
Frotté playsuit: 125,-
Badedragt: 100,-
Bukser/leggins: 60,-
Body l/æ: 75,-
Body k/æ: 65.-
Savlesmæk: 25,-
Plakat: 25,-
Der var mange andre ting bl.a: denim, køkkentern, liberty osv
Et fint lagersalg som kan anbefales. Endnu engang tak for den fine service man fik af personalet :-)

Musse

Tak for en god statusrapport, tror vi kigger forbi imorgen.

Cecilie

Jeg er lige kommet hjem fra lagersalget og det var det bedste lagersalg, jeg nogensinde har været til. Det var et perfekt tidspunkt at komme på - der var ikke ret mange mennesker, men det virkede slet ikke som om at der var blevet tyndet ud i tøjet. Masser af lækre ting til fair priser. Dejligt luftigt lokale og overskueligt delt op i størrelser. Jeg gik efter pigetøj i str 86 og der var masser, men jeg tror at der var flere ting til de helt små. Kan varmt anbefales.

Natascha

Nogen der har lyst til at give en statusrapport derudefra? ;-)

Sisse

Det plejer ikke at være en god idé at medbringe klapvogne og barnevogne... i hvert fald ikke, når der er mange mennesker ved 10-tiden og et par timer frem.
Jeg ville anbefale at tage barnet i en bæresele og lade barnevognen stå udenfor... man skal huske at det kan tage et par timer med kø ved betaling mm...

Musse

Er det til at være med en klapvogn ??

Pernille

Håber virkelig at få tid til at tage forbi.... synes det plejer at være nogle gode ting jeg kommer hjem med :O)

Musse

Der skal vi vist liiiige kigge forbi !!

Camilla

Jeg kan altid finde noget godt på ESL lagersalgene, men priserne er skruet en del i vejret de sidste par år.

Natascha

Jep, det bliver SUPER med Ej Sikke Lej lagersalg igen ;-)

Anja

På deres hjemmeside så der er der er lagersalg d. 25-27. sep. fra kl 10-18

Camilla

Har der nogen sinde været VIP adgang for os medlemmere? Har der ikke været de sidste par gange, jeg har været der.

Caroline

desværre ikke noget vip lagersalg denne gang

Pia

Bliver der Børn i Byen VIP lagersalg?

Camilla

Glæder mig så meget til deres lagersalg her om lidt :)

Micka

Nogen der ved hvornår der er ej sikke lej lagersalg igen?

Camilla

Var der igår og idag omkring kl 15. Næsten ingen mennesker og stod i kø til betaling i 2 min, så bestemt intet at brokke sig over. Synes at Ej sikke Lej lagersalg er dejligt og overskueligt, i forhold til vise andre lagersalg. Tøjet ligger altid så fint sammen, så man kan overskue det. Der var var ikke så mange forskellige designs, men til gengæld var der meget af det der så var der. Alt i alt, et super lagersalg synes jeg personligt.

Lotte

Meget skuffet ift tidligere Ej Sikke Lej-lagersalg. Meget få dessins og (stadig) lidt for høje priser ift at det er lagersalg. Tror der er mest at komme efter, hvis man går efter små størrelser (under 80). Men ryddeligt og ingen kø her søndag ved middagstid.

Anja

Kom ved en 11 tiden, ingen kø og ikke særlig mange mennesker og god plads til barnevogn. der var ikke mange forskellige design, men meget af der var. Lang kø til betaling.

Pernille

Kom ind da de åbnede - der var mange mennesker i kø.
Ganske fint pigetøj i str 92-98 - synes ikke udvalget var så stort men personalet var gode til hele tiden at fylde op og prøve at rydde op efter alle de som tager en masse og bare smider det tilfældige steder.
Køen til betaling var lang, men for mig tog det ca. 10 min så havde jeg betalt med kontanter.

Stine

Jeg var forbi i dag omkring kl. 16.30, og der var vi kun et par håndfulde mennesker. Der var rigtigt meget i de små størrelser - både til piger og drenge, så der blev købt godt ind til spunken ;o) I de større størrelser var der få designs.

Gul og blå nutty var til særpris: 60 kr for body med l/æ og 80 kr. for heldragte.

Anne

Var der lørdag kl. 11. Det tog 10 min. at komme ind. Udvalget var fint, måske lidt få desiner, men fint udvalg af størrelse, MEN: droppede at købe noget for køen til kassen var i hvert fald 1/2 time. Prøver igen mandag og ser hvad der er tilbage. Ok priser...
Mvh. Anne.

Camilla

Hvis man skal have tøj til de små størrelser (str. 50-74) så var der vist rimeligt at vælge i mellem, men skal man have drengetøj i str. 104-110 så er der altså ikke meget at komme efter :-(
Laaang kø til betaling...

Mette

Jeg var derude i dag halv tolv, stadig kø, men da man først var kommet ind, var der ikke proppet ved tøjet. Lækkert tøj til de små- også drenge:-) Heldragter 95 kr, bodyer med lange ærmer 75 kr. Jeg fik 8 stykker tøj til lille manden for 700. Jeg synes det var godt i år- laaaang kø, husk kontanter så går det hurtigere.

Anonym

Hvordan var priserne?

Frederikke

INVITATION TIL LAGERSALG
København: Hal D, Strandgade 95 A, 1401 Kbh. K

Lørdag den 13. marts kl. 10-18

Søndag den 14. marts kl. 10-18

Mandag den 15. marts kl. 10-18

Tirsdag den 16. marts kl. 10-17

Natascha

Jeg synes også at der var mest pigetøj...

Knaldtilbud på 'Nutty' bluser (75 kr så vidt jeg husker), så købte 3 styks, bomuldscardigan, badebuksr samt velour joggingsæt til trunten. Til storebror i str. 110 købte jeg et par joggingbukser samt en bomuldscardigan, og så var der ikke rigtigt meget mere at komme efter...

Dorte

Der var masser af pigetøj str. 128, som blandt andet var det jeg kom efter!

...kunne dog også godt have brugt noget drengetøj str. 110-116, men der var absolut intet tilbage den sidste dag...;-(

...men så fik jeg sparet de penge;-)

Esengül

Hejsa
Var der i søndags og fik købt for 1100kr. Personalet var hjælpsomme men synes det var lidt dyrt.
Ingen kø hverken ude eller inde

Marianne

Du kan godt glemmet at finde noget str. 110/116 dreng. I formiddags var der få t-shirts med ugle og badebukser - begge dele i turkis. Ved ikke med pige str. 80/86. Der var brune fløjlskjoler og lilla fløjsbukser, kan jeg huske.

Marie

Overvejer at tage derud i morgen. Jeg skal bruge str 80-86 til pige og 110/116 til dreng. Er der mon noget tilbage, eller kan jeg godt spare turen (og pengene)?

Ninette

Fik købt et par dragter, men ja der var ikke meget drenge(baby) tøj da vi var der søndag formiddag og stort set ikke mere nutty i størrelserne 80/86.
Der var dog god plads og korte køér.

:0)

Frederikke

Jeg så nu også mest pigetøj denne gang.

Sandie

Hvordan med baby drengetøj?

Marianne

Kommer lige derudefra. Gik efter drengetøj str. 86 og op. Fik det sidste par lange, brune fløjlsbukser str. 116. Ellers var der kun få t-shirts og badebukser i turkis tilbage. Dvs. intet tilbage til drenge str. 86 og op.
Ellers masser af pigetøj og god plads til at tage barnevognen med ind.

Anja

Synes ikke det var noget at råbe hurra for.
Priserne var det samme som man kan købe i net butikkerne.
Og der er der meget mere at vælge mellem

Karina

Kan helt klart anbefales, fik rigtig mange lækre ting med hjem. Min søn blev super glad :0)

Masser af plads, meget lidt rod, søde og hjælpsomme folk fra ej sikke lej!

Henriette

man kan godt betale med dankort

Maria

Kan man betale med dankort?

Dorte

hov har lige fundet det.. :0)

Dorte

hvilke dage er lagersalget?

Lotte

Fint lagersalg med kun lidt betalingskø idag kl12.
Kun få varer tilbage i str. 86 og 92 - på de øvrige str. var der stadig papkasser med mere tøj under bordene.
Prisniveauet dog stadig lidt højere end til mange andre lagersalg.

Mette

Kom kl 10 og der var der laaang kø for at komme ind, men 1½ time efter var jeg både kommet igennem køen for at komme ind og køen for at betale. Fik nogle rigtig lækre ting med hjem. Kan varmt anbefales.

katarina

jeg var der 9:15 og allerede der var der kø, men heldigvis ikke længere end at jeg kom ind i første omgang. Og jeg kom da af med 855kr, og uden at skulle vente i nogen kø. Dog var der mangel på priser for feks undertøj, men det var 75kr for et sæt. udover det så var priserne generelt mellem 60 og 100kr...strik: 120, kjoler 100 osv...og tingene var LÆKRE...mine unger blev ihvertfald glade..

Lisbeth

Kom kl. 10.05 (lørdag) og der var lang kø, men det gik rimelig stærkt med at komme ind alligevel. (20 min.) Lokalet er stort.
Dette så jeg: (kiggede kun dreng str. 74,80)
Få strømper/ kun røde strømpe bukser.
Få bukser i str 74, 80
Få langærmet bluser i str. 74, 80
Ingen sovedragter, kyser, strømper, og hagesmække.
Der var ok med bodyer.
Der var ingen sky print, men jeg ved ikke om det er for tidligt ift. lagersalg.
Body lange ærmer 75 kr. body kort ærmer 65 kr. heldragt 95 kr. t-shirt 75 kr.Strømpe bukser 35 kr.
Gik UDEN at købe noget, da køen var lige så lang som ved indgangen (-:

lena

super lagersalg . der var god plads til barnvogne , og til at komme rundt kan kun anbefales .

karina

ok tak:-) Ved du hvad priserne ca er?

Henriette

Hej man skal ikke være medlem de er åbnet for alle

karina

er der nogen som ved om man skal være medlem af børn ibyen for at komme ind? Har nemlig nogen veninder som gerne vil med...

Trine

super godt lagersalg, men det er klart vil man ha det er er populært skal man kommer den første dag, men jeg plejer at komme de sidste dag og der er stadig mange ting til gode priser

Frederikke

Kan ikke huske priserne på denim men det plejer at blive udsolgt meget hurtigt.

Anonym

Hov glemte lige..kan i huske hvad deres denim plejer at koste?

Anonym

Hej er der nogen der har styr på hvor langt op ad dagen man kan forvente kø?

Sarah

Super - tak for info. Jeg har af en eller anden grund ikke selv fået mail?
Jeg var der på 2. dagen tæt på lukketidpunkt sidst og der var næsten ingen mennesker, men meget fint tøj.

Henriette

super godt lagersalg til meget overkommelige priser

Camilla

De plejer at have super gode priser, men man skal komme nogle af de første dage for at få noget af det gode :-)

Der plejer at være rigtig mange mennesker den første dag, så lad ungerne blive der hjemme :-)

Frederikke

Jubiii... Det plejer at være et godt lagersalg!

Anonym

Så er der lagersalg!

København: Hal D, Strandgade 95 A, 1401 Kbh. K

Lørdag den 19. september kl.10-18
Søndag den 20. september kl.10-18
Mandag den 21. september kl.10-18
Tirsdag den 22. september kl.10-17

Vi tager kun imod Dankort i et meget begrænset omfang, så husk kontanter!

Frederikke

Okay - tak, det prøver jeg ;o)

Henriette

det plejer at stå på deres hjemmeside og hvis du tilmelder dig deres nyheds brev kommer der besked, men det er så vidt jeg ved ikke annoncere endnu

Frederikke

Er der nogen, der ved noget om, hvornår der er lagersalg igen? Det plejer at være ved denne tid...

Kamilla

Glæder mig også allerede til efteråret! Elsker det tøj.... ;0)

Natascha

Glæder mig til efteråret ;-)

Henriette

de sidste par år har de fast holdt i efterår og forår så mon ikke det kommer igen til efteråret. kan anbefales... det plejer at være til meget rimelige priser

Camilla

Sidste gang de holdt lagersalg var i marts og så går der vel et ½ år før de holder igen :-)

Betina

Hvornår plejer der at være lagersalg? Forår og efterår??

Camilla

Super godt lagersalg - gode priser og meget fint tøj :-)

Henriette

fint lagersalg kan anbefales

Frederikke

Her mandag var der lidt tomt på borderne - desværre - og priserne var lidt højere end sidst men...ellers et overskueligt lagersalg med god plads til barnevognene...