Byens bedste: julemarkeder

Københavns Rådhushave

Img_0665_primary_article
Rådhuset
1550 København V
www3.kk.dk
Se på kort
Rediger ›

Beskrivelse Rediger ›

En af byens hemmeligste og bedst gemte haver ligger inde bag Rådhusets tykke mure - Rådhushaven.

Der findes vel næppe hverken en dansker eller en turist i København, som ikke kender Rådhuspladsen. Den store, åbne plads lægger da også fliser til ikke så lidt danmarkshistorie, når sports- og andre folkehelte modtages, når demonstrationer begynder og slutter og når tonerne fra stort opsatte koncerter fylder luften. Rådhuspladsen er altid et besøg værd for både børn og voksne. Snup en hotdog og en sludder ved en af pølsevognene, bestig Dragespringvandet eller en af de store lygtepæle ved rådhustrappen, eller stik duerne en håndfuld krummer og se dem flokkes om maden!

En af byens hemmeligste og bedst gemte haver ligger inde bag Rådhusets tykke mure. Der er adgang til Rådhushaven både via H. C. Andersens Boulevard og Vester Voldgade, men alligevel er det de færreste, der kender til dens eksistens. Måske fordi man normalt kun ser Rådhusets front på vejen over Rådhuspladsen. Haven gemmer på et fint springvand omkranset af bænke og blomsterbede, hvor man uforstyrret kan tage et hvil fra byens travlhed.

Åbningstider Rediger ›

man-søn: Lukket

Faciliteter Tilføj ›

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Tilføj ›

Seværdigheder Trash
Parker/haver Trash
Pladser Trash

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Caroline

Man bliver virkelig overrasket når man træder ind i haven, der ligger inde i Rådhusets atriumgård. Det er en smuk og fin oase hvor der er så stille at den mest dominerende lyd er rislen fra springvandet. Imponerende taget i betragtning af, at man er få meter fra strøget! Der er indgang fra Vester Voldgade.