Legepladsen på Hulgårds Plads

Lp_100_08_primary_article
Hulgårds Plads 6
2400 København NV
Se på kort
Rediger ›

Beskrivelse Rediger ›

Legepladsen på Hulgårds Plads er en populær, grøn oase i Københavns nordvestkvarter. Pladsen ligger fint afskærmet fra den omliggende trafik med mange høje træer og masser af beplantning.

Legepladsen er bemandet med pædagogisk personale. Alle tilbud ude og inde er til fri afbenyttelse. Det er også muligt at spise sin madpakke indendørs i regnvejr og koldt vejr.

Legepladsen er delt i to: en helt indhegnet legegård for de mindste, og et stort, afvekslende legeområde for de større børn.

Den hyggelige, lukkede legegård for de mindste har sandkasse, rutschebane og småbørnslegetøj til udendørs brug.

På det store legeområde er der en bevokset høj med underjordisk tunnel. Der er multiboldbane, opmalet trafiklegeplads, sandkasse med sandlegetøj, legehuse, bordtennis, gynger, bålplads og masser af store træer der giver skygge på varme sommerdage.

Om sommeren er der vand i legepladsens soppesø. Der er også en lille solplæne til leg og hygge.

Børnene kan låne cykler, mooncars, tennisnet, ketchere og bolde. Indendørs er der indrettet legestuer med dukkehuse, spil, computere, syværksted og malegrej.

Legepladsen ligger i tilknytning til den nye Nordvestparken, der er anlagt på et tidligere busremiseområde. Nogle af legepladsens børn har bidraget med de digte, der er nedfældet i stierne i den nye park.

Legepladsen er i foråret 2011 blevet istandsat og i den forbindelse udvidet med en ny, rund boldbane til volley, basket, fodbold og tennis. Der er også kommet en ny, spændende cykelbane og et sjovt "abeanlæg" med træpæle og stubbe.

De forældre og pædagoger, der holder opsyn med børnene på legepladsen, kan benytte tre udendørs fitnessredskaber, der er opstillet, så de kan bruges uden at miste børnene af syne. Få motion på enten crosstraineren, airwalkeren eller sit-up'en, der alle er enkle og ligetil at bruge. Der står også instruktioner på dem.

Åbningstider Rediger ›

man-fre: 10:00 - 17:00
lør-søn: Lukket

Faciliteter Tilføj ›

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Tilføj ›

Bemandede Trash

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

John

Man føler sig altid velkommen.
Personalet er venligt og så er der plads til leg.
Også for de mindste.

Henriette

god legeplads trods de lidt urolige omgivelser

Ida

Dejligt sted - vi har været til teater forestilling her to gange og børnene nød det :o)