25 oplevelser for børn: i sommerferien

Tårnlegepladsen i Fælledparken

Sk_rmbillede_2012-10-02_kl._08.58.13_primary_article
Frederik V's Vej, Fælledparken
2100 København Ø
Se på kort
Rediger ›

Beskrivelse Rediger ›

Tårnlegepladsen er en interaktiv legeplads bygget op omkring fem af Københavns mest markante tårne: Vor Frelsers Kirke, Rådhustårnet, Rundetaarn, Marmorkirken og Børstårnet. Tårnene udgør rammerne for en legeplads, der bl.a. ved hjælp af teknologi, lægger op til høj fysisk aktivitet, stor interaktion mellem børnene og et tvist af konkurrence.

Blandt mange ting, kan børnene lege elektronisk fangeleg over Børstagene, løse en rebus i Rundetaarn eller tale som en politiker fra Rådhustårnet.

Legepladsen er en rigtig københavner-legeplads, der også lægger op til, at børnene bliver klogere på de historiske facts om byens tårne. Legepladsen er bemandet med pædagogisk uddannet personale, der arrangerer forskellige aktiviteter og sikrer et trygt og venligt miljø på legepladsen.

Populært udflugtsmål - hovedsageligt for børn over 3 år
Kombinationen af legeredskaber, spil og teknologi gør det det sjovt at lære og være aktiv – også for de børn og unge, der normalt sidder bag computerskærmen.

Tårnlegepladsen er et oplagt udflugtsmål for børnehaver, skoler, SFO og fritidshjem med børn i alderen 5-15. Foruden de elektroniske aktivitets-muligheder har legepladsen også klatreredskaber, gynger, sandområde, naturlegeplads og en boldbane.

Åbningstider Rediger ›

man-søn: 09:00 - 17:00

Faciliteter Tilføj ›

Pusleplads
Toiletter
Boldbane
Bålplads
Vandaktiviteter
Grill

Kategorier Tilføj ›

Udendørs legepladser Trash
Bemandede Trash

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Anja

Fremragende, genial og unik legeplads for både små og store. Og i weekenden er der oftest en af de små dejlige, kaffevogne til stede, hvor man kan få sin morgenkaffe og en kop kakao til de små :-) Vi har vist den frem til jyske og fynske gæster et par gange, og begejstringen vil ingen ende tage! Den kan vi være stolte over - tak til Mærsk, siger jeg bare ;-)

Caroline

Flere af byens legepladser har det sidste års tid fået et gevaldigt løft. Legepladsen i Fælledparken ved Riget, er en af dem. Det er blevet til en så fin unik legeplads med byens tårne i miniature-udgaver, et sjovt lydunivers - det hele meget fantasifuldt anlagt. Legepladsen ligger skønt midt på Fælleden med dejligt grønt udsyn til alle sider. Der er toilet og også en grill - et oplagt sted at lave en lille picnic. Da vi var der, var der sågar også en kaffe-vogn forbi, der solgte skøn caffe latte.

Louise

Fin legeplads- men efter renoveringen af de øvrige legepladser i Fælledparken er Tårnlegepladsen blevet temmelig crowded med børn og forældre. Det kan i sær i weekenden være svært for børnene at komme til fordi der er så mange om alting. Lidt ærgerligt. Men det bliver dejligt når de øvrige legepladser åbner nyrenoverede op. :-)

Camilla

Fantastisk legeplads med masser af plads. Der kunne måske nok mangle ekstra bænke med borde.