UNDER OVER FLADEN

Plakat_primary_article

Foregår på Teglværket

Teglholmsgade 27, Østre Teglkaj
2450 København SV
facebook.com
Se på kort
Rediger ›

Beskrivelse Rediger ›

"Copenhagen Acid Puppies" præsenterer med ydmyg stolthed, den første undervands-dykker-koncert i KBH's havn – nogensinde!

Den 9. September afholdes et gratis heldags event; "Under Over Fladen" – her udforskes verdener under og over vandets overflade.
Fra kl.15 vil der være en åben workshop i at bygge undervandsinstrumenter og hydrofoner, som kan afprøves og eksperimenteres med i et stort vandkar. Her er både børn og voksne meget velkomne til at lege med.

Efterfølgende afholder vi en "undervands-koncert" udført af 3 dykkende musikere, der spiller på special-byggede undervands-instrumenter, som livestreames af en undervands-fotograf til en storskærm så publikum kan følge med. Derefter vil der være koncerter, lydinstallationer og DJ's.
Alt dette finder sted hos Teglværket, den nye (og eneste) strandbar i Sydhavnen. Teglværket rummer både madmarked, bar og tilhørende strand!

Lørdag 9. September, kl. 15:00
Teglholmsgade 27, Østre Teglkaj, 2450 København S

Yderligere information, video mm. kan findes på Facebook; Copenhagen Acid Puppies :)
Dette event afvikles i samarbejde med Kulturhavn 365, Scubagear.dk og Teglværket. (Copenhagen Acid Puppies) CAP., Er en ny forening og et foretagende der søger at skabe nye radikale grænsebrydende events og traditioner i KBH.

Se mere på facebook.com

Kategorier Tilføj ›

Spisesteder Trash
Musik/kunst undervisning Trash
Workshops Trash
Musik Trash

Tidspunkter

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt lørdag d. 09. september 2017 kl. 15:00.