Jul og lune på stranden

24129823_855557154601533_6842706786860167558_n_primary_article

Foregår på Naturcenter Amager Strand

Øresundsstien 7a
2300 København S
Telefon: 29 28 21 17
naturcenteramagerstrand@skoletjenesten.dk
naturcenteramagerstrand.dk
Se på kort
Rediger ›

Beskrivelse Rediger ›

December betyder på én gang hygge og kolde vinterdage. På Naturcenter Amager Strand stiller vi skarpt på stranden i den kolde tid og giver plads til varme og hygge inden døre. Du kan kreere julegaver og julepynt, og efter jul kan du blive klogere på vinterens fugleliv.

Lav strandbilleder på små lærreder, fine magneter og lysestager af sten og andre materialer, man kan finde på stranden. Det koster blot en skilling for materialerne.

Klap dyrene i vores akvarier og ønsk dem god jul og godt nytår. Vores ansatte giver dig helt sikkert en god historie eller to om livet under vand.

Dekorer pynt til juletræet, inspireret af naturen. Vi laver fiskeguirlander, kræmmerhuse og julehjerter, som ligner smukke svaner. Det er helt gratis.

Følg med i vores interaktive videojulekalender på vores Facebook-side og på vores hjemmeside, naturcenteramagerstrand.dk. Her kan du hver dag åbne en ny låge og få et tip til, hvordan du kan være kreativ med og gå på opdagelse i naturen.

Mellem jul og nytår kan du lære mere om, hvordan strandens fugle klarer sig. Spil fuglebingo, se naturcenterets store samling af udstoppede fugle og tag på jagt efter særlige arter. Du kan også lære at folde en flot papirfugl.

Her i den kolde tid er det desuden altid muligt at købe en billig kop kaffe, te eller kakao til at hygge lidt ekstra om.

Vi ses til en hyggelig december på stranden!

Se mere på naturcenteramagerstrand.dk

Kategorier Tilføj ›

Tæt på dyr Trash
Strande Trash
Julekalender Trash
Tips Trash
Aktiv ferie Trash
Natur Trash
Kreativitet Trash
Ud af byen Trash
Ud-af-byen Trash
DIY Trash
Jul2016 Trash

Tidspunkter

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 24. december 2017 kl. 10-14.