Byens bedste: julemarkeder

Krig og kærlighed – intriger i Troja

800x600_img_0520_fransk_og_dansk_skulptur_ny_carlsberg_glyptotek_foto_primary_article

Foregår på Glyptoteket

Dantes Plads 7
1556 København V
glyptoteket.dk
Se på kort
Rediger ›

Beskrivelse Rediger ›

For mere end 3000 år siden stak den smukke dronning Helena af fra sin mand og sit hjemland for at være sammen med den unge Prins Paris i byen Troja. Det udløste en forfærdelig krig, som kom til at involvere det meste af datidens græske verden. På denne omvisning får du fortællingen om en af de mest spændende, nervepirrende, overraskende og sørgelige historier i den græske mytologi. Du møder blandt andet Akilleus, helten over dem alle, Odysseus, som måtte udstå mange prøvelser for at komme hjem til sin kone og søn, og naturligvis den forelskede Prins Paris, som er begyndelsen til hele denne fantastiske historie.

5-10 år, gerne i følgeskab med en voksen.

Glyptoteksmagi – museet i børnehøjde
Historierne om Glyptotekets kunstværker og skulpturer er magiske. Hver søndag kl. 12 vækkes de til live med fortællinger, der røber sjove, farlige, smukke, drabelige og myteomspundne begivenheder blandt antikke skulpturer, oldgamle mumier og farvestrålende malerier.

Der er et begrænset antal billetter til de gratis omvisninger. Billetterne kan ikke forudbestilles men afhentes i billetsalget på dagen. Der udleveres maks to billetter pr. person.
Entré til museet.

Se mere på glyptoteket.dk

Kategorier Tilføj ›

Kultur Trash
Museer/Udstillinger Trash
Top 5 København Trash
Kulturoplevelser Trash
Museum Trash

Tidspunkter

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 01. oktober 2017 kl. 12.