Så er det tid: til lagersalg!

Karoline Trier: Bagedag for børn og voksne

Sk_rmbillede_2017-09-28_kl._13.16.46_primary_article

Foregår på Madskolen SmallChefs

Raffinaderivej 20, Bygning E
2300 København S
Se på kort
Rediger ›

Beskrivelse Rediger ›

Kom med på opdagelse i mel, korn og kerner – opskriften på saftigt brød og lækre kager.

Findes der noget så skønt som nybagt brød, et saftigt rugbrød eller en rigtigt god kage?

På bagedagen laver vi bagværk fra både det søde og det salte køkken, når vi udforsker forskellige meltyper, korn og kerner. I kan prøve kræfter med at bage brød med surdej og I lærer om æltning og gode bageteknikker.

Og så skal vi selvfølgelig bage dejlige kager, både et par af de klassiske, og nogle der kan give nye smagsoplevelser.

Vi følger årstiden og bruger de gode sæsonråvarer i vores bagværk.

Dagen afsluttes med et hyggeligt måltid med tid til at smage på kreationerne.

SE OGSÅ BAGEKURSUS FOR VOKSNE HER
Pris 400 kr per deltager inkl. kaffe/te og saft.
En voksen kan have flere børn med, ekstra barn koster normal pris 400kr.
Adresse: Raffinanerivej 20, bygning E, 2300 København S

Se mere på karolinetrier.dk

Kategorier Tilføj ›

Mad & drikke Trash
Workshops Trash

Tidspunkter

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt torsdag d. 09. november 2017 kl. 16-19.