Julemarked i Raadvad Gamle Knivfabrik

Sk_rmbillede_2017-11-02_kl._11.40.38_primary_article

Foregår på Raadvad 40 - Værksteder og atelierer i Raadvad Gamle Knivfabrik

Raadvad 40
2800 Kongens Lyngby
facebook.com
Se på kort
Rediger ›

Beskrivelse Rediger ›

På Raadvad Gamle Knivfabrik inviterer kunstnere og kunsthåndværkere publikum inden for i deres værksteder lørdag den 2. og søndag den 3. december 2017. Begge dage kl 11-17.

Det er blevet en tradition i den første weekend i december og i den første weekend i juni, at invitere publikum inden for i Raadvads unikke verden af natur og kunst.
Siden Kulturarvsstyrelsen i 1986 valgte at restaurere de fredede, gamle bygninger, er andelen af små selvstændige værksteder på stedet vokset.

I de historiske og smukke omgivelser kan man i denne december-weekend spadsere fra værksted til værksted og opleve stemningen, og har samtidig mulighed for at købe kunst og kunsthåndværk med sig hjem.

Det sidste år er der kommet mange nye og spændende billedkunstnerne, kunsthåndværkere, og nu også beklædningsdesignere og en møbelsnedker, til - så det er en endnu større mangfoldighed af visuelle oplevelser man får med hjem i bagagen – der er mere at se på og opleve.

Naturskolen deltager også i denne weekend med arrangementer specielt for børnene, og derudover vil kroen holde åbent med gløgg og alt hvad maven begærer.

Raadvads værksteder spænder nu, som altid, over et rigt register af kunst – fra keramik, tegning, installation, fotografi, møbler og maleri over skulptur, tekstildesign, beklædning, puder, tørklæder, tæpper, duge og meget mere.

Det hele foregår i weekenden den 2 og 3. december - begge dage i tidsrummet fra klokken 11.00 til 17.00, naturskolen dog fra 11.00 – 14.00

Se mere på facebook.com

Kategorier Tilføj ›

Shopping Trash
Shoppingevents Trash

Tidspunkter

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 03. december 2017 kl. 11-17.